- GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND & BELGIË -

0

Je winkelwagen is leeg

Verzenden en retourneren

 

Bestelling en levering

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs. Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. 

De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 7-15 werkdagen in Nederland en 12-20 werkdagen in België.

Zodra je een bestelling hebt geplaatst kan je na enkele dagen gemakkelijk je bestelling volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten wereldwijd volledig voor eigen
rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen
minimale bestelwaarde nodig.

Retourneren

Als je niet tevreden bent over het product kan je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten kunnen geretourneerd worden mits het product niet overeenkomt met het product op onze webshop. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikers sporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor de klant. Als je het retourformulier hebt ingevuld kun je de producten opsturen naar het retouradres dat staat aangegeven op het formulier. Zorg ervoor dat je het retourformulier meestuurt en de zending voorziet van een Track en Trace code. Als we de retourzending hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen weer op je rekening staat. Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.


Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Dan kun je via deze link jouw product(en) retourneren.

DEFECT ARTIKEL

Producten die defect bij ontvangst zijn, hoeft u niet te retourneren. Wij kunnen deze immers niet meer terug in de verkoop doen. Wel krijg je de inkoopprijs terugbetaald. Wij vragen hiervoor alleen nog even een bevestiging van het defect in de vorm van 1 of meerdere foto's van het product.  

 

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.