🎁 Volle Maan Sale: 20% EXTRA korting. Code: 'MAAN20' 🎁

Verzenden en retourneren

Bestelling en levering

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs. Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. 

De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 2-4 weken in Nederland en 3-5 weken in België. Wij houden deze ruime levertijden aan omdat alle producten met de hand zijn gemaakt en daardoor een langere productie tijd nodig hebben. 

Zodra je een bestelling hebt geplaatst kan je na enkele dagen gemakkelijk je bestelling volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten wereldwijd volledig voor eigen
rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen
minimale bestelwaarde nodig.

Retourneren

Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Neem contact op via info@jouw-juweeltjes.nl of ons contactformulier om een retourformulier aan te vragen. Vul deze vervolgens volledig in.

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track & Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk voor de retourkosten. 

Stap 3: ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.

Je kan altijd contact met ons opnemen via info@jouw-juweeltjes.nl wanneer er iets niet duidelijk is. Wij proberen je dan zo spoedig mogelijk te woord te staan.

Let op: om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en niet gebruikt zijn. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

 

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.

Meer dan 26.341 tevreden klanten

Snelle levering

Onze klantenservice reageert binnen 24 uur op alle vragen

SSL-beveiligde betalingen