- GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND & BELGIË -

0

Je winkelwagen is leeg

Over Jouw Juweeltjes

Wij zijn Michelle en Rosa, de oprichters van Jouw Juweeltjes.
Hartsvriendinnen voor 11 jaar en sinds 2017 collega's¬†van deze prachtige onderneming. Vanuit onze hechte vriendschap delen we veel interesses die ons op dit pad hebben gebracht.¬†Sieraden staan centraal bij onze outfits en we zijn altijd enorm ge√Įnteresseerd in spiritualiteit, dit hebben we gecombineerd en dat zie je ook veelzijdig terug in onze winkel.¬†Wij hechten¬†veel waarde aan kwaliteit, authenticiteit en de werkingen die onze sieraden jou kunnen geven. Een groot aanbod van natuur- en edelstenen die zijn vervaardigd in prachtige juweeltjes.
Waarom wij edelstenen verwerken in onze juweeltjes.

Edelstenen en hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bij mensen bekend. Ze worden al sinds ze ontdekt zijn gedragen als amulet en sieraad. 
Wij zijn helemaal weg van de edelstenen die verwerkt zijn in onze sieraden. Ze hebben elk hun eigen werking en dat is iets wat wij iedereen graag mee willen geven.
Daarom vind je in ons ruime assortiment sieraden ook een ruime keuze aan sieraden die edelstenen en natuurstenen bevatten.

Al onze sieraden zijn ge√Įnspireerd door de 3 kernmerken van edelstenen¬†

Schoonheid
    Duurzaamheid
   Zeldzaamheid

De keuze van edelstenen kan gebaseerd worden op verschillende factoren; op basis van kleur en bijbehorend chakra, omschrijving van klacht en werking, of op basis van sterrenbeeld.
Maar belangrijker is dat je op ‚Äúje gevoel‚ÄĚ afgaat; welke edelsteen vind ik het mooist, welke edelsteen spreekt mij het meeste aan. Volg bij het kiezen van de juiste edelsteen vooral je intu√Įtie.
 
We zijn¬†constant bezig met het¬†cre√ęren¬†van nieuwe edelsteen sieraden voor de allerleukste juweeltjes. Heb je nu niet gevonden wat je zocht? Kom gerust een keer terug en wellicht hebben we de volgende keer precies wat je nodig hebt!¬†Mocht je vragen hebben over een van onze juweeltjes, stuur ons dan een berichtje naar¬†info@jouw-juweeltjes.nl
We staan 7 dagen in de week voor jou klaar!
Jouw Juweeltjes‚ĄĘÔłŹ¬†