🕉️ Carpe punctum - pluk het moment en leef met zwier 🕉️

Over Jouw Juweeltjes

Korte termijn oplossingen: slim of niet?

In een samenleving waarin we het grootste deel van de tijd druk bezig zijn, zoeken de meeste mensen continu naar snelle resultaten en oplossingen. Zo ook wanneer we een vervelende klacht ervaren. Of je nu last hebt van een blessure, hoofdpijn of huiduitslag: je wilt een oplossing, en het liefst een beetje snel.

 

Maar vaak keren klachten terug en zorgen ze voor meer ergernis, meer ongemak en meer tijd- of geldverspilling. Ongelooflijk, vinden wij dat. Vooral omdat een duurzame, lange-termijnoplossing al eeuwenlang binnen handbereik is.

 

Edelstenen

Edelstenen staan bekend om hun geneeskrachtige werking. De stenen dragen niet alleen bij aan het voorkomen of bestrijden van specifieke klachten, ze bieden ook ondersteuning bij meer ‘vage’ symptomen, zoals angst, concentratiestoornis of slaapproblemen. Daarnaast ondersteunen specifieke edelstenen de werking van organen, zoals Barnsteen voor de darmen, Calciet voor het hart of Azuriet voor de lever.

 

Jouw-Juweeltjes.nl

Het aanschaffen van edelstenen is niet voor iedereen even ‘normaal’. Dat begrijpen wij heel goed. Bij Jouw-juweeltjes.nl vinden we dat iedereen het verdient om de geneeskrachtige en stimulerende werking van edelstenen te ervaren. Daarom verzamelen wij in onze webshop exclusieve sieraden die zijn samengesteld uit de meest pure edelstenen. Het dragen van onze sieraden biedt jou de kans om de positieve werking van edelstenen te voelen, zonder al teveel gedoe. Je hoeft er alleen maar voor open te staan.

 

Weet je niet welke edelstenen je moet kiezen? Kies op basis van je sterrenbeeld, een eigenschap die je wilt verbeteren of volg simpelweg je gevoel. Zoals we in de ‘wereld van edelstenen’ vaak zeggen: laat de steen jou kiezen. Het volgen van je intuïtie speelt een belangrijke rol.

 

Vragen?

Wij houden ons constant bezig met het zoeken en samenstellen van de meest krachtige en exclusieve sieradencollectie. Heb je niet gevonden wat je zocht, of heb je een vraag over bepaalde stenen? Laat het ons dan zeker weten via info@jouw-juweeltjes.nl. Ons team helpt je verder binnen 24 uur.

 

Handgemaakt
GRATIS verzending
24/7 de beste service
100% klanttevredenheid