Brand Story

Jouw Juweeltjes

Ik werkte op een chic kantoor, had een uitstekend salaris, kocht een prachtig appartement in het centrum van Amsterdam en had een luxe auto die me overal naartoe bracht.

Elke avond ging ik uit eten en genoot ik van luxe en decadentie. Ik trok een partner aan die me op handen droeg; meer kon ik niet wensen. Maar toen begon ik, zonder het echt te merken, af te glijden en verloor ik mijn grip op het leven. Ik eindigde met een burn-out. Ik gaf meer dan ik te bieden had en kon mijn grenzen niet aangeven.

Een van de lastigste dingen die ik me hiervan herinner was dat de burn-out niet zichtbaar was. Ik herinner me duidelijk dat ik dacht dat het beter was om een gebroken arm te hebben dan een gebroken geest.

Mensen begrepen niet wat ik doormaakte

Gelukkig hechtte het bedrijf dat mij inhuurde veel waarde aan zijn werknemers en kreeg ik een personal coach toegewezen. Een pracht van een vrouw, die op het moment dat ik haar consult binnen liep vertelde dat ze een regenboog aan energie in mijn aura zag. Net op een moment in mijn leven waar ik opgebrand en leeg was. Ik voelde me zo donker als maar kon. Het ging regelmatig door mijn hoofd dat ik uit het raam van mijn penthouse wilde springen. Iets in mij geloofde de woorden van mijn coach; iets in mij voelde dat ik een regenboog van energie was. Maar waarom schenen mijn kleuren dan niet door? Waarom kon ik mijn mooie kleuren niet laten zien?

Zo begon mijn zoektocht naar meer...

Ik begon edelstenen te dragen. Ze konden me helpen mijn innerlijke kracht te vinden. Ik droeg Rozenkwarts om de liefde voor mezelf, mijn partner, mijn familie en mijn leven nieuw leven in te blazen. Ik koos een Amethist om de verbinding met mijn hogere zelf te versterken. Het hielp me herinneren dat ik hier met een reden kwam. Uit een diep en oeroude herinnering kwamen de woorden: “De zielen staan in de rij om in deze tijd geboren te worden”.

Hoe kon het zijn dat de zielen in de rij stonden en dat ik er geen zin in had? Ik was blijkbaar uitverkoren, maar toch kon ik mijn sparkle niet vinden. Mijn coach gaf me een energetische healingsessie en ik had het geluk om een healingsessie met mijn partner te krijgen. Ik voelde meteen wat een verschil het maakte; waar ik zwom in een leegte van verveling en ongeïnteresseerdheid, kreeg ik een sprankje hoop en begon ik het licht te zien. Fast forward naar het nu, ik ben verhuisd naar een prachtig eiland in de Middellandse Zee en deel mijn kennis en ervaring over healing, edelstenen en nog veel meer. Ik heb mijn sparkle terug en met Jouw Juweeltjes wil ik meer vrouwen inspireren om in zichzelf te geloven en meer van zichzelf te leren houden.

Elke armband en ketting is zorgvuldig gemaakt om de innerlijke gloed en ons vermogen om te sprankelen en te creëren aan te wakkeren. De vrouw is heilig en beeldschoon en we moeten onszelf eraan herinneren dat we een waarde hebben die niemand anders dan onszelf ons kan schenken. We hoeven ons geen zorgen te maken over de toekomst of spijt te hebben van ons verleden. We leven alleen nu; Pluk daarom het moment. Laten we van het leven genieten en een regenboog van kleuren zijn om ons mooie licht in de wereld te laten schijnen!

Carpe punctum, seize the moment and life with flair,

Michelle