Meteen naar de content

Volg ons!

Boven €75 = verzendkosten gratis

support@jouw-juweeltjes.nl

De Excentrieke Waterman

De Excentrieke Waterman

Ben jij tussen 21 januari en 18 februari geboren, dan is jouw sterrenbeeld Waterman. Origineel, spontaan en onvoorspelbaar, ben jij een van de meest onafhankelijke tekens uit de dierenriem. 

Als trendsetter loop je ver voor op de rest, waardoor je je soms eenzaam kunt voelen. Je bent altijd bezig de wereld te verbeteren, dit kan zijn door je in te zetten voor een beter milieu of een ander goed doel.

Je houdt van aandacht en roem en bent vaak enorm populair. Iedereen wil graag bij jou in de buurt zijn. Toch vind je het niet altijd gemakkelijk om van jezelf te houden.

De vrije geest van een Waterman heeft speelruimte nodig en trekt zich niets van de mening van een ander aan. Je mag graag shockeren en hoewel het niet vaak voorkomt, kan een Waterman ontploffen van woede. Amethist en Tijgeroog kunnen je helpen deze energie een gezonde uitweg te geven.

Rebels en eigenwijs kan dit teken zich kinderachtig en agressief gedragen. Hoe meer tegengas, hoe moeilijker het wordt voor de Waterman om toe te geven. Geef de Waterman tijd om tot zichzelf te komen en zij zal eerder dan verwacht haar excuses aanbieden.

Door haar excentrieke manier van denken voelt zij zich vaak onbegrepen. Hierdoor zal zij zich omringen met een kleine intieme groep van hechte vrienden die zij met zorg uitkiest. 

Dit sterrenteken inspireert haar omgeving met fantasie, goede ideeën en positiviteit. Overal is een lichtpuntje in te vinden en door haar creativiteit in te zetten lost ze eenvoudig alles op!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

 

comment 2 reacties

M
Michelle Jouw Juweeltjes calendar_today

Hi Yolanda, dank je voor je reactie. Hou onze shop deze week in de gaten, want we hebben hard ons best gedaan om voorlopig weer genoeg op voorraad te hebben.De Powerful Pearl Bracelet zit er deze keer ook bij. Veel liefs, Michelle

Y
Yolanda calendar_today

Er is wel al maanden heel veel uitverkocht, wanneer gaan jullie weer aanvullen?
Heb zelf erg belangstelling in de groene met de parels, maar die is zeker al een half jaar uitverkocht, heel jammer.
Heb 3 armbanden van jullie, draag ze graag.
Met hartelijke groet Yolanda

Laat een reactie achter

50.000+ tevreden klanten

Klantenservice reageert binnen 24 uur

SSL-beveiligde betalingen