Wandelmeditatie

Een mooie manier om je dag te beginnen is door een wandelmeditatie te doen. Hoe vroeger, hoe beter, want dan hebben we de wereld helemaal voor onszelf. De vogels worden langzaam wakker en er is een magische energie die je kunt aanboren voor inspiratie en creativiteit.


Sluit je ogen voordat je gaat lopen, grond jezelf. Ga naar je hart en denk aan een gelukkig moment of een persoon waar je veel van houdt. Vind en voel de liefde en de dankbaarheid. Adem langzaam en diep in, totdat je voelt dat je hart groter en voller is.


Erken dat jij, deze meer liefdevolle en krachtige zelf, ook bent. Stel je voor hoe deze versie van jou zou lopen en zich zou gedragen. Open dan je ogen zonder je op iets in het bijzonder te richten en begin je stille wandelmeditatie met deze nieuwe energetische versie van jou.


Soms tijdens de meditatie, komen we in een diepe liefdevolle staat. Maar zodra de meditatie eindigt en het leven weer zijn intrede doet, hebben we de neiging te vergeten hoe we deze hogere vibratie kunnen behouden. Door deze wandelmeditatie dagelijks te doen, kun je je frequentie verhogen en de vibratie hoog houden terwijl je verder gaat met je dag.


Wanneer je hart vol is, kan het overlopen en kun je andere mensen helpen. Je dag beginnen met liefdevol voor jezelf kiezen is altijd een goed idee!


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,Michelle van Jouw Juweeltjes

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products