Volle Maan Waterman

Middenin de zomer staat natuurlijk de zon vooral in het middelpunt van de belangstelling. Maar op maandag 3 augustus zal de volle maan de show stelen en alle kosmische aandacht gaan trekken. Deze volle maan in het sterrenbeeld Waterman zal ons sociale leven een boost geven en ook wat kosmische kronkels bezorgen. Verwacht het onverwachte, want elk sterrenbeeld zal de vrijheid zoekende maanenergie op een unieke manier gaan voelen. 

 

De volle maan van augustus staat in het teken van de visionaire Waterman, een luchtteken van de dierenriem. De zon, hier recht tegenover, staat in Leeuw. De energie van de Waterman is gericht op het collectief, dus het draait allemaal om onze rollen binnen vriendschappen, sociale groepen en onze samenleving in het algemeen. Onder deze volle maan energie, moeten we rekening houden met het welzijn van onze samenleving als geheel, of dat nu de coöperatieve inspanningen van je team op het werk zijn, de kracht en dynamiek tussen jou en je kamergenoten, of de balans van vertrouwen binnen je dichtste vriendenkring. 

 

We zullen waarschijnlijk een emotioneel hoogtepunt ervaren met betrekking tot deze delen van ons leven onder deze volle maan - dus je zou al wat energie (of zelfs spanning) kunnen voelen opbouwen in elke sociale groep waar je deel van uitmaakt. Deze volle maan energie zal ons wat duidelijkheid en perspectief bieden, en we zullen in staat zijn om het collectieve goed in gedachten te houden als we beslissingen nemen over hoe we verder gaan. Edelstenen die bij de Waterman passen zijn o.a. Amethist, Amazoniet en Rode Aventurijn.

 

Deze volle maan heeft ook een aantal uitdagende planetaire aspecten - met name in de vorm van een impasse tussen de volle maan en de wilde kinderplaneet Uranus, die onverwachte emotionele veranderingen met zich meebrengt en een enorme drang naar vrijheid. We kunnen een aantal onvoorspelbare emotionele verschuivingen verwachten. We zullen tussen onze behoefte aan vrijheid en onze verantwoordelijkheden voor anderen moeten kiezen. 

 

Probeer je hart te volgen, maar ook je verstand te gebruiken. Je zou radicaal het stuur om willen gooien en dat is prima, maar doe het met beleid en overleg. Je zal nog eens raar op staan te kijken hoe de ander misschien precies hetzelfde voelt of denkt. En wie weet kun je samen iets nieuws en avontuurlijks creëren. Geloof in jezelf en je zal deze maand grote vooruitgang kunnen boeken.

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)
70% korting
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products