Meteen naar de content

Volg ons!

20% KORTING van ons voor jou : LOVE20

info@jouw-juweeltjes.nl

Volle Maan Ram

Volle Maan Ram

In de maand oktober zullen we twee keer een volle maan mogen bewonderen. Op donderdag 1 oktober zal de maan in het teken van de Ram ♈ staan. Dit jaar, 2020, heeft al veel spanning en verhitte emoties naar boven gebracht. De volle maan kan dit juist versterken.


De energie van de Ram krijger kunnen we in ons voordeel gebruiken door het vuur in onze hart en ziel te kanaliseren. Ook al voel je misschien een sterke golf van emoties opborrelen, laat je niet meeslepen door verdeeldheid en drama. Onthoudt dat je een lichtwezen bent, geworteld in de aarde en diep verbonden met je hoogste en meest authentieke zelf

Je bent voor deze tijd geboren. Je ziel koos ervoor om hier op dit moment te zijn. De waarheid schuilt vaak in de de kern van het probleem. Als we wakker en alert blijven kunnen we het drama ontwijken en het probleem bij de wortel aanpakken.

 

Waar wij ons tijdens deze volle maan het meest op kunnen richten is de geneeskracht die ook nu aanwezig is. De eenheid, liefde en saamhorigheid zijn in deze tijden het krachtigste middel om elkaar te helpen door deze roerige tijden te komen. 

 

Wees hoopvol, de chaos is het grootst vlak voordat de storm gaat liggen.

 

Carpe Punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw-Juweeltjes

🌕🎁 Shop nu -20% EXTRA KORTING met kortingscode 'MAAN20' 🎁🌕

Laat een reactie achter

50.000+ tevreden klanten

Klantenservice reageert binnen 24 uur

SSL-beveiligde betalingen