Vissen - Het romantische teken van de dierenriem

Als je tussen 19 februari en 20 maart geboren bent dan is jouw sterrenbeeld Vissen. Het twaalfde en laatste teken in de dierenriem. Je bent een interessante mix van alle andere elf sterrenbeelden en kan je als een kameleon overal en altijd aanpassen. 

Je hebt een uitstekend geheugen, bent netjes en precies. Juist omdat je eenvoudig met de stroom mee kunt bewegen kun je hierdoor vastlopen. Een van jouw valkuilen is namelijk een laag zelfvertrouwen. Voeg daaraan toe dat je conflicten het liefste uit de weg gaat, waardoor het niet gek is dat er momenten zijn waarin je overweldigd kunt raken.

Van nature ben je liefdevol, eerlijk en sympathiek. Je hebt een ongelooflijk sterk onderbuik gevoel en "weet" dingen diep van binnen. Je kunt goed beoordelen of een persoon of situatie goed of slecht is. In kleinere groepen voel jij je als een vis in het water. Soms hebben Vissen het gevoel dat het innerlijk en uiterlijk twee aparte delen zijn. Ze hebben dan tijd nodig om beide helften op elkaar af te stemmen.

Je geboortesteen is Aquamarijn en jouw kleur is Turquoise. Andere edelstenen die bij jouw sterrenbeeld horen zijn: Lapis Lazuli, Parel en Amethist. Je houdt van lezen en van het creëren van kunst of muziek, dit helpt je emoties beter te begrijpen.

Je bent vlug van begrip en enorm behulpzaam. Het valt je vaak gemakkelijker de problemen van de ander op te lossen, dan je eigen problemen onder ogen te zien. Laat je creativiteit en methodische manier van denken je helpen om jezelf te vinden. Zet dan je doorzettingsvermogen in om je prachtige zelf te durven laten zien.

Je bent een gevoelsmens en romanticus en dat is mooi. Je emoties zijn signalen die, als je die leert herkennen, je altijd de juiste weg laten zien.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

Het klopt allemaal en toch ben ik dikwijls nerveus van binnen

anne.reinders

Deze dingen zijn al jaren hetzelfde als ik het lees, dan moet er toch waarheid in zitten. En inderdaad altijd maar anderen helpen en mezelf opzij zetten klopt wel.

Grtjs Ilse

Ilse

Hi Yvonne,
Wat fijn om dit te lezen!
Veel liefs,
Michelle

Michelle Jouw Juweeltjes

Dank je, dit heb ik even nodig. Ik weet hoe mijn sterrenbeeld Vissen is maar het even weer te lezen voelt goed.

Mvg. Yvonne

Yvonne

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products