Veganisme - Een levenstijl van verbondenheid

Waar denk je aan als je onze Vegan Collectie ziet? Het belangrijkste voor de veganist is dat er geen dieren hebben geleden. De mensen die echt vegan zijn, voelen zich diep verbonden met de gehele natuur.

Niet alleen wordt er geen vlees gegeten, er worden ook geen sieraden en kledingstukken gedragen waar dieren een bijdrage aan hebben geleverd. Zo sprak ik laatst een Veganiste die vanaf haar kindertijd al een diep gevoel van medeleven had met de dieren en vanaf toen geen vlees meer at. 

Het is gemakkelijk om te denken dat dat wel heel extreem is, maar het is enkel een kwestie van andere keuzes maken. Je kiest ervoor geen lederen kleding of accessoires te dragen. Je zult zien dat er heel veel beschikbaar is van katoen, hemp, touw en ga zo maar door.

Onze Vegan collectie bestaat uit met liefde samengestelde sieraden die iedere veganist kan dragen zonder gewetensbezwaren. Mijn persoonlijke favoriet is de Vegan Jasper Protection armband. In dit stijlvolle juweeltje is Aarde Jaspis verwerkt. De steen helpt je daadkrachtig en oprecht in het leven te staan. Het beschermt je aura en als je oververmoeid bent kan deze edelsteen je extra energie geven. 

Wist je dat het minder vaak eten van vlees of vis op zich al een grote verbetering is? Je zou bijvoorbeeld ervoor kunnen kiezen om de dinsdag en de donderdag vegan dagen te maken. Er zijn superleuke recepten te vinden, die niet alleen gezond voor je zijn, maar ook nog eens heerlijk smaken!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

 

Ahhh

An

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products