Tree of life - De levensboom

Het symbool dat in verschillende culturen een grote rol in neemt is de levensboom. Het teken dat ons herinnert aan onze persoonlijke groei. Met je wortels diep verankerd in de aarde kan geen enkele storm je omwaaien. En doordat je takken hoog naar de hemel reiken kun je creatieve energie naar de aarde trekken en zo je dromen om zetten in de werkelijkheid.

Ook symboliseert dit teken dat we allemaal één zijn. Verbonden met het universum en met Moeder Aarde. Bedenk hierbij hoe lang de grote bomen al bestaan en hoe oud ze kunnen worden. Voel hoe nietig we als mensen eigenlijk zijn.

Als je soms in een diep dal zit en het helemaal niet ziet zitten, ga dan eens tegen een boom aan zitten. Of omarm de boom om de kracht ervan te ervaren. Voel je meteen gegrond en gedragen, het is allemaal niet zo spannend. Overal is een oplossing voor. Iedere situatie kan nog alle kanten opgaan, ook al zie jij op dit moment geen uitweg.

De levensboom doet ook aan een familieboom denken. De verbinding met je voorouders en je nakomelingen. De armen en takken van de boom staan voor hoe een familie groeit en zich uitbreidt gedurende vele generaties. De jonge scheuten en zaden stellen de vruchtbaarheid voor.

Je zou de levensboom als symbool kunnen zien voor het eeuwige leven. De bladeren vallen van de boom in de herfst, met de belofte van nieuw leven in de lente. En ook oude bomen geven nog zaden en nieuwe scheuten.

Draag de tree of life als een mooie reminder die je helpt herinneren dat je élke dag alles uit het leven mag halen. Ervaar een sterkere connectie met de aarde en bewandel jouw levenspad met kracht, moed en gedrevenheid.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

 

 

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products