Tips voor meer positiviteit

Tips voor meer positiviteit

Het is juist nu de tijd om al je positiviteit weer eens op te poetsen! Herinner je geluksmomentjes en meevallers nog eens. Daar word je spontaan weer blij van! Vandaag ga ik je een paar tips geven om dat positieve gevoel te trainen. Je hele lichaam weet wanneer je ergens wel of geen zin in hebt. Nou, hier ga heb je zin in hebben.

Start je dag met een lach op je gezicht

Voordat je ‘s avonds slapen gaat programmeer je je gedachten, om zodra je wakker wordt een glimlach op je gezicht te toveren. Hoe leuk is dat, om met een glimlach je dag te starten.

Neem je voor in ieder geval één iemand een complimentje te geven.

Het geven van een compliment is echt een kadootje. De ontvanger geniet hiervan en geeft vaak een fijne opmerking terug. De energie is licht en positief en die wilden wij nu juist cultiveren, dus prima! Bedenk dat ook jij iemand bent en ook jij het fijn vind om een complimentje te ontvangen. Jezelf een complimentje geven telt ook!

Kies bewust voor iets gezonds

Als je één ding per dag bewust gezond doet, zal je je ook positiever gaan voelen. Is het een stuk fruit of een fijne wandeling, de trap ipv de lift of gewoon de rust pakken die je lichaam nodig heeft. Dat je het zelf opmerkt is dé grote positiviteit booster.

Meditatie

Zoek een fijne geleide meditatie voor positiviteit en laat je meevoeren, het is fijn om te volgen. Vooral omdat je van te voren al weet dat je voor positiviteit mediteert. Die positiviteit kan een ander net de juiste richting op duwen, het doorgeven van positiviteit is een heel mooi geschenk.

How does it get any better than this?

In Access Consciousness gebruikt men vragen om de energie te verbeteren. Zolang er een vraag is kan het antwoord van alles zijn. Daar hoeven wij ons dus lekker geen zorgen over te maken. En als de vraag, “Hoe wordt het nog beter dan dit?” is, dan kan het dus per definitie alleen maar beter worden!    

Ik hoop dat je je alleen al door het lezen van mijn berichtje positiever voelt, ik voel me zelf wel een heel stuk vrolijker. In deze tijd kunnen we door positief de wereld in te stappen echt een verschil maken. Laten we het samen doen, want hoe dan ook we moeten er doorheen. Laten we het dan maar op de meest liefdevolle en positieve manier gaan doen. Want wij zijn het grote voorbeeld voor de volgende generatie.

Opzoek naar een extra boost die je met je mee kan dragen? De Wikkelarmband Positieve Stenenmix bevat Amazoniet, Jade en Amethist edelstenen en vormt de perfecte combinatie voor een explosie van extra positieve energie.  -SHOP HIER-

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products