Tijgeroog - De Geluksbrenger

De Tijgeroog heeft enorme kracht. In de Griekse cultuur, werd dit juweel gebruikt voor een goed humeur en om je zintuigen te versterken. Ook werd het gebruikt als bescherming in en om het huis. Zo werd je beschermd tegen slechte vrienden en andere negativiteit.

Deze edelsteen helpt geluk aan te trekken! De krachtige energie van de tijger kun je voelen wanneer je Tijgeroog draagt. Het helpt je met volle focus op je prooi of doel af te gaan. 

De stralende warme kleur doet zonnig aan, hierdoor kan je de goede kanten blijven zien. Waar we soms vergeten dat alles precies is zoals het moet zijn, is het een onmisbaar hulpmiddel.

Kies je voor Tijgeroog, draag hem dan tegen je huid aan. Het versterkt je persoonlijke aura, hierdoor kun je met een scherpe blik bekijken waar je eventueel aanpassingen kunt maken. 

Ook voor een artiest is het een fijn hulpmiddel. De creativiteit die een muzikant of schrijver nodig heeft om een nieuw werk te creëren komt gemakkelijker binnen.

Naast al deze krachtige werkingen is het ook een schitterend juweeltje, dat superleuk staat bij een spijkerbroek. Draag je een elegante zwarte jurk, dan geeft de Tijgeroog je net dat extra tintje, waardoor je een sexy katachtige schoonheid uitstraalt.

Carpe punctum, pluk het moment en leeft met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

 

👉Welk Tijgeroog juweeltje spreekt jou het meeste aan, haal hem vandaag nog in huis! Neem een kijkje op onze webshop

Tijgeroog: Is de kracht van Liefde in ontvangen.
Turkskoois: Is de kracht van evenwicht.

T. Evertsen

Hi Angie, als je “Tijgeroog” ingeeft op onze website, dan kun je uit verschillende Tijgeroogjuweeltjes kiezen. De prijs staat erbij en als het juweeltje op voorraad is, heb je het de volgende dag in huis. Veel succes en vooral veel plezier bij het uitkiezen. Liefs, Michelle

Michelle Jouw Juweeltjes

Hoeveel kost het ? En in hoeveel dagen zal je dat krijgen?

Angie Rivero

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products