Meteen naar de content

Volg ons!

20% KORTING van ons voor jou : LOVE20

info@jouw-juweeltjes.nl

De zonnige energie van Tijgeroog

De zonnige energie van Tijgeroog

De Tijgeroog staat bekend als de “Steen der bescherming” en beschermt o.a. tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het is in deze tijd belangrijk om dicht bij je eigen gevoel te blijven. Er zijn zoveel schreeuwende krantenkoppen die je allerlei waarheden willen opdringen, dat een beetje bescherming niets overbodigs is.

De zonnige energie die van dit stralende goudbruine juweel afkomt, maakt dat je positief in het leven staat. De energie van positiviteit trekt ook positieve ervaringen aan. Zo zit je al snel in een opwaartse spiraal. Het geeft je het gevoel dat je alles aankunt en dat alles meewerkt ten goede.

Het zal je niet verbazen dat Tijgeroog gelinkt is aan het derde chakra, de plexus solaris of Zonnevlecht chakra. Het energiecentrum dat persoonlijke kracht en zelfvertrouwen regelt. Tijgeroog helpt om onevenwichtigheden uit dit chakra te verwijderen, waardoor je de krachtigste, meest zelfverzekerde versie van jezelf kunt zijn.

Draag deze edelsteen om maag en lever te versterken. Het helpt ook bij depressies en persoonlijkheidsstoornissen en verlicht verkoudheid, hyperventilatie en astma.

De beste manier om je Tijgeroog op te laden is om het minstens 4 uur in de zon of in het licht van de volle maan te leggen. Zet hierbij een intentie om de kracht van je kristal te versterken. Je kan aan het einde van de dag de steen onder lauwwarm water afspoelen om het te reinigen en te ontdoen van de statische lading.

Tijgeroog hoort bij de sterrenbeelden Tweelingen, Leeuw en Stier, maar je kunt er iedereen blij mee maken, inclusief jezelf!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,Michelle van Jouw Juweeltjes

comment 8 reacties

J
Jouw Juweeltjes calendar_today

Lieve allemaal,

bedankt voor jullie reacties. Deze Tijgeroog armband is helaas compleet uitverkocht. Door ‘tijgeroog’ in te typen bij het zoeken op de website vind je al onze Tijgeroog juweeltjes die op dit moment beschikbaar zijn. Het is een steen die je zeker met je mee wilt dragen! 😊

Liefs,

Michelle – Jouw Juweeltjes

d
de maere patrick calendar_today

zeer mooi heb ook voor manen

mvg. patrick

R
Rene calendar_today

Wil tijgeroog armbandje bestellen

R
Rene calendar_today

Wil tijgeroog armbandje bestellen

B
Bets calendar_today
Ik heb de armband gekocht en het is ook een mooi sieraad om je pols

Laat een reactie achter

50.000+ tevreden klanten

Klantenservice reageert binnen 24 uur

SSL-beveiligde betalingen