Rozenkwarts, de steen der Liefde

Rozenkwarts staat symbool voor onvoorwaardelijke liefde en oneindig resonerende vrede. Deze warm roze edelsteen wordt door kinderen vaak als eerste gekozen. Alsof de energie van liefde herkent wordt door de liefde zelf.

Dit juweel is de ultieme edelsteen voor het hartchakra en onderwijst de ware essentie van liefde. Het opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Ook trekt het liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert eigenliefde en zelfacceptatie.

Iedereen kan wel wat extra liefde gebruiken. Vandaag deel ik een eenvoudige manier om je Rozenkwarts in te zetten om meer liefde aan te trekken.

Stap 1 

Maak tijd en ruimte vrij om liefde te verwelkomen. Doe dit door een klein altaartje met een Rozenkwarts, een kaarsje, een bosje bloemen en een mooi schrift klaar te zetten. Visualiseer je ruimte in een enorme bubbel van goud licht en vraag je voorouders of beschermengelen je te beschermen.

Stap 2

Hou nu de Rozenkwarts tegen je hart en haal een aantal keren diep adem. Spreek je intentie uit, bijv. "Ik wil graag de man van mijn dromen aantrekken" of "ik wil graag meer van mezelf leren houden". Iedereen heeft op verschillende stadia van het leven andere wensen. Alles kan!

Stap 3

Voel de liefdevolle energie via de edelsteen je hart en aura instromen. Sta open voor wat je wilt aantrekken. Luister naar de zachte fluistering van je hart. Raak je afgeleid, breng dan je aandacht rustig terug naar je ademhaling. 

Stap 4

Als je meditatie tijd erop zit, breng dan je bewustzijn terug met een aantal diepe ademhalingen. Laat je intentie los. Schrijf je ervaring op.  Er is geen goed of fout. Verwacht het beste. Hou je ogen en oren open. Je zult verrast zijn, hoeveel er kan verschuiven door simpelweg open te staan voor meer liefde.

Het universum staat altijd voor je klaar. We zijn vaak zo gehaast en afgeleid dat we de liefdevolle energie niet binnen laten. Vertrouw op de kracht van liefde. Je bent het waard!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

 

💖Kies je lievelingssteen uit door Rose Quarz op te zoeken in onze webshop!💖

Hebt u 2 rozekwarts stenen naast elkaar in hartsvorm

Diana

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products