Rozenkwarts - De liefdesteen

Liefde is een onuitputtelijke bron waar we allemaal uit kunnen putten. Door Rozenkwarts te dragen kunnen we deze liefdevolle energie naar ons toe trekken. We kunnen de aanwezige liefde in ons versterken of het gebruiken om verdriet of angst te verminderen.

Rozenkwarts is zeer geschikt voor kinderen. Door onder het wiegje een stuk Rozenkwarts te leggen kun je de baby kalmeren en helpen zich veilig en geliefd te voelen. Schenk het aan een vriendje of vriendinnetje om hem of haar te helpen gemakkelijker nieuwe vrienden te maken op school.

Ben je recent een geliefde verloren, draag dan de Rozenkwarts op je huid. Rozenkwarts is gelinkt aan het hartchakra draag het om je hals of pols om dit chakra te  ondersteunen. Het leven bestaat uit komen en gaan. Door het verlies te zien als een natuurlijke beweging van de natuur, zal Rozenkwarts je helpen eerder je balans terug te vinden.

Tijdens de meditatie is rozenkwarts uitermate geschikt om je te helpen gemakkelijker in een meditatieve stand te komen. De vredige kalmte die de rozenkwarts uitstraalt en haar connectie met Moeder Aarde helpen je beter te gronden en overbodige gedachten los te laten.

Ga je grote veranderingen door, zoals een nieuw project of baan, dan zal deze edelsteen je meer zelfverzekerdheid geven. Dit juweeltje geeft je meer eigenwaarde, zelfvertrouwen en stimuleert fantasie en creativiteit

Wanneer je rozenkwarts in de relatiehoek van je woning legt, vanaf de voordeur gezien rechts achterin, zal je onvoorwaardelijke liefde aantrekken. Ook zorgt het voor een harmonieuze sfeer in huis. Iedereen die binnenkomt zal zich meteen welkom en geliefd voelen.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

 

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)
70% korting
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products