Roze Super Maan

De nacht van dinsdag 7 april op woensdag 8 april is de eerste volle maan van de lente en het is een roze Supermaan.. Deze speciale maan heeft als mantra “We are all in this together” Een troostende gedachte in deze spannende tijd. Iedereen gaat er op zijn eigen manier doorheen, maar mag zich gesteund voelen door de gedachte dat we dit allemaal samen doen.

Onthoud dat het een magische tijd is om je intenties een sprankel te geven en de liefste wensen in je hart weer eens te herinneren. Een perfecte tijd om de wet van de aantrekkingskracht te activeren.

Terwijl het met nieuwe maan de tijd is om zaadjes te planten is het met volle maan de tijd om onkruid te wieden. Tijd om die dingen los te laten die ons niet langer helpen. De volle maan loopt over van de krachtige energie van de zon, we kunnen dat wat ons niet vooruit helpt aan haar meegeven. 

Volle maan rituelen hebben de kracht om je op te laden en om de energie op een constructieve methode te gebruiken door bewust je verlangens te manifesteren.

  • Het allerfijnste zou zijn om je volle maan ritueel in de buitenlucht te doen. Als dat niet mogelijk is, neem dan de tijd om de ruimte met Palo Santo of met witte Salie te cleansen.
  • Kies een aantal edelstenen om je bij het ritueel te ondersteunen. De perfecte tijd om jouw juweeltjes in het licht van de volle maan op te laden.
  • Een glas water en een brandende kaars representeren de elementen water en vuur.
  • Maak je intenties duidelijk, met volle maan vraag je om hulp om iets los te laten, bijv. een ongezonde relatie, een ziekte of gevoelens van boosheid of haat.
  • Je kunt ook vragen om geblokkeerde energie die je van je diepste wensen af houden los te laten. Neem de tijd om iets moois te visualiseren. En geniet van dit gevoel.
  • Om af te ronden kun je een gedicht lezen, een dansje doen, een lied zingen of een paar maangroeten, een serie asana's (yoga), doen om jezelf en de volle maan te eren.

Neem voordat je slapen gaat een lekker warm bad en houd je gevoelens en gedachten, in de dagen na de volle maan, in de gaten. Als je voelt dat je extra rust nodig hebt of meer water wilt drinken, doe dat dan.  Je laat dingen los uit je leven en dat kan vermoeiend zijn. Het drinken van water is de manier om je lichaam te cleansen.

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products