Rhodoniet voor kalmte en liefde

Vandaag wil ik je wat meer vertellen over Rhodoniet. Deze roze/rode steen helpt je emoties te stabiliseren. Het versterkt de liefde en moedigt het gevoel van saamhorigheid aan.

Rhodoniet stimuleert, reinigt en activeert het hart en het hartchakra. Het helpt jouw energie te gronden, brengt yin en yang in evenwicht en helpt je volle potentieel te verwezenlijken.

Wil je graag zwanger worden, kies dan voor deze liefdevolle energie. Want Rhodoniet ondersteunt de vruchtbaarheid. Dit kristal kan helpen bij de genezing van wonden en verzacht insectenbeten. Het kan littekens verminderen en heeft een weldadig effect op de groei van botten.

In geval van paniek brengt dit juweeltje kalmte en rust. Het kan helpen om emotionele zelfvernietiging, wederzijdse afhankelijkheid en mishandeling tegen te gaan.  Ook brengt het alle chakra's op een lijn en verwijdert blokkades in de stroom van chakra-energie.

Rhodoniet geneest emotionele wonden en littekens uit het verleden. Het resoneert krachtig met vergeving en vergemakkelijkt verzoening. Als je intuïtieve leiding nodig hebt kun je Rhodoniet dragen om de pijnappelklier te activeren.

Dit schitterende juweeltje helpt je de focus te leggen op al het positieve. Zo trek je eenvoudig meer geluk en vreugde aan!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

Hi Ria, bedankt voor je lieve reactie. We nemen even persoonlijk contact met je op. Liefs, Michelle

Michelle Jouw Juweeltjes

Prachtige armband❤️ maar jammer genoeg te klein voor mij,heb mijn schoondochter er nu maar blij mee gemaakt 🌷,maken jullie hem niet groter? Vind hem schitterend. Vr gr

Ria Snouck-Heutz

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products