Positiviteit is een Superpower

Is het je weleens opgevallen dat, als je een goed humeur hebt, alles mee lijkt te zitten? Het lijkt allemaal vanzelf te gaan en er gebeuren alleen maar leuke dingen. Als je een stapje terug doet en kijkt naar hoe jij je voelt op dit soort dagen merk je dat je positief en vol zelfvertrouwen de dag doorgaat.

Als je 's ochtends je bed uit struikelt en later je koffiepotje omgooit, verwacht je eigenlijk al direct het derde 'ongelukje.' Je gaat voorzichtiger verder om maar dat derde ongelukje te voorkomen. Kijk naar hoe jij je voelt merk je dat je negatief en haast wantrouwend de dag doorgaat.

Hier komt dus mijn statement dat positiviteit een superpower is om de hoek kijken. Probeer het volgende eens, als je dus je bed uit struikelt, maak er dan meteen iets positiefs van. "Gelukkig ben ik mijn bed uit gestruikeld en heb me niet verslapen." Plak een glimlach op je gezicht en zorg ervoor dat ie er blijft zitten.

Verwacht nu alleen maar leuke momenten, je positieve outlook gaat je helpen de dag naar jouw hand te zetten. Alles is energie en energie kan niet oplossen. Energie kan alleen maar omgezet worden van negatief naar positief of van angstig naar moedig, enzovoort.

Geef jezelf een week om dit principe uit te proberen. Train jezelf om op zoek te gaan naar de lichtpuntjes. Doe dit samen met je partner of een goede vriendin, zo kun je elkaar stimuleren en accountable houden.

Net zoals je in de gym een spier traint, kun je ook een gewoonte trainen. Door iets moois te verwachten, trek je iets moois aan. Zo maak jij je positiviteit spier sterker. Aangezien jij in een vrolijke flow zit, trek jij positieve mensen aan. Dit is simpelweg omdat je op hetzelfde niveau vibreert. Denk bijv. aan een klok, die zich aanpast aan alle andere klokken in de klokkenwinkel. Ze tikken allemaal gelijk!

Wist je dat zorgen maken niets anders is dan je fantasie op een verkeerde manier gebruiken? Je kunt beter verwachten dat alles goed komt en in de positieve flow gaan.

De volgende stap is om volledig in het nu moment te zijn en alles precies zo te laten zijn als het is. De kwaliteit van je leven zal er zo ontzettend op vooruit gaan. Je hebt het allemaal zelf in de hand. Zet je superpower in en geef je positiviteit door!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

🧐Zoek "POSITIVITY" op in onze webshop en kijk welke juweeltjes jouw positiviteit kunnen versterken.

 

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products