Opaal - De steen van Creativiteit

Opaal is een verkwikkende steen die je niet alleen vrolijk maakt, maar ook levenslustig en origineel. Ervaar een versterkte connectie met liefde, passie en loyaliteit met het dragen van deze steen.

Deze heldere of satijnachtige edelsteen heeft een fijne vibratie die dynamische creativiteit stimuleert. De speciale schittering maakt je meteen positief en hoopvol.

Het leert jezelf en je omgeving te ervaren vanuit een zielsniveau. En je te openen tot grotere bloei, spontaniteit en lichtheid. Ook helpt het om je niet te laten provoceren.

Emotioneel wordt Opaal geassocieerd met hartstocht, verlangen en erotiek. De edelsteen leert dat alles wat je uitzendt ook naar je terugkomt.

Fysiek stimuleert Opaal het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt het zuiverend. Het versterkt de wil om te leven en verlicht de ziekte van Parkinson, infecties en koorts. Het heeft een positieve werking op het geheugen. Opaal is goed voor het hart, reinigt het bloed, de nieren en het lymfatische systeem. 

Een van de beste manieren waarop het dragen van Opaal je kan helpen, is door negatieve energieën, waaronder EMF-straling, tegen te houden. Het is een uitstekende meditatie edelsteen, het kalmeert het lichaam en centreert de geest. Twee ideale eigenschappen voor contemplatie.

Je kunt, als je sieraad het toelaat, je Opaal 30 seconden onder fris stromend water afspoelen. Zet hierbij een duidelijke intentie om het te reinigen. Laat het niet te lang onder water, want dat kan dit van nature poreuze kristal beschadigen.

Een andere manier is om smudge stokjes of witte salie te gebruiken. Steek de kruiden aan, blaas de vlam uit en laat de rook over je Opaal spoelen. Laad je Opaal op onder de krachtige energie van een volle maan of nieuwe maan. Zet een positieve intentie en laat het kristal van zonsondergang tot zonsopgang opladen.

Opaal past het beste bij de sterrenbeelden Kreeft, Weegschaal, Schorpioen, Vissen en afhankelijk van de kleur van je Opaal kun je het bij de corresponderende chakra gebruiken.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

 

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products