Onyx en haar krachtige werkingen

De steen die ik graag draag in tijden van grote verandering is de Onyx. Een hele krachtige steen, vaak zwart van kleur, maar soms ook met grijs en bruin gemeleerd. De Onyx biedt steun in moeilijke omstandigheden en in tijden van grote stress. Je zult je met deze steen makkelijker centreren en op een lijn kunnen komen met een hogere macht.


Doordat de Onyx  helpt met het kijken in de toekomst en het je persoonlijke kracht versterkt, wordt het gemakkelijker om je lot in eigen hand te nemen. Dit kristal geeft kracht, standvastigheid en volharding, schenkt zelfvertrouwen en draagt ertoe bij dat je je op je gemak voelt in je omgeving.

Onyx is een geheimzinnige steen die je helpt stilletjes je gang te gaan. Maar Onyx houdt naar verluidt de herinnering vast aan dingen die de drager zijn overkomen. Het is te gebruiken voor psychometrie, omdat het zijn verhaal vertelt aan mensen die gevoelig zijn voor vibraties. Vanwege deze eigenschap om herinneringen vast te houden kun je Onyx gebruiken bij het genezen van wonden en fysieke trauma’s uit vorige levens die het huidige leven beïnvloeden. Als je een stuk Onyx vasthoudt, kan dat je aandacht naar de plek van een vroegere verwonding leiden, die dan te verhelpen is met bodywork of kristaltherapie. Je kunt Onyx ook goed gebruiken om oud verdriet te genezen.


Natuurlijk staat deze zwarte steen heel mooi op je huid, maar het kan zeker ook als super power ingezet worden wanneer je een extra boost voor je zelfvertrouwen nodig hebt. Draag hem vaak en probeer bewust te zijn van de energie die je op dat moment wilt inzetten.

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products