De scherpzinnige Schorpioen

Van 23 oktober tot 21 november staan de sterren in het teken van de Schorpioen. Ook als je geen schorpioen bent zal je de energie die bij dit sterrenbeeld hoort gemakkelijker kunnen voelen.

De Schorpioen is een waterteken en is gelinkt aan de planeet Pluto, de planeet van transformatie en regeneratie. Weet dat de Schorpioen ook een vurig en gepassioneerd teken is. Geen grapjes met dit sterrenbeeld! Maar als zij aan jouw kant gaat staan heb je praktisch de strijd al gewonnen...

Gezegend met een gezond gevoel van eigenwaarde zal zij je rechtstreeks de waarheid vertellen of je dit wilt horen of niet. Openhartig en eerlijk is dit sterrenbeeld altijd verzekerd van de respect van de ander. 

Het uiten van haar emoties komt haar daarentegen niet gemakkelijk. Hierdoor kan ze overkomen als koud of onverschillig. "Ik mag mijn gevoelens laten zien" is een hele goede mantra voor de Schorpioen. Het is misschien spannend, maar het leven wordt hierdoor wel veel intenser en waardevoller.

Rhodochrosiet, Turquoise of Obsidiaan zijn uitstekende stenen om de Schorpioen te helpen haar hoogste potentieel te halen. 

Heb je een schorpioen in je vriendenkring dan weet je dat ze loyaal en toegewijd is. Je voelt je veilig omdat dit sterrenbeeld een duidelijk signaal van bescherming afgeeft.

Wees eerlijk tegen de Schorpioen, door haar sterk ontwikkelde intuïtie kan zij vanaf een afstandje de leugen van de waarheid onderscheiden. 

In het bedrijfsleven is dit teken zeer competitief en hierdoor de juiste projectleider om vastberaden succes te behalen. Analytisch en onderzoekend brengt dit sterrenteken een grote bijdrage aan het geheel.

Carpe punctum. pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes 

 

Lieve Conny,

Blijf alsjeblieft je mooie zelf en vertrouw op je intuïtie! Misschien lijkt het alsof je het verkeerd doet, toch is alles precies zoals het moet zijn. Je terughoudendheid kan goed de zachte fluistering van je intuïtie zijn.

You got this!

Michelle Jouw Juweeltjes

Mijn Man was een Schorpioen!
Klopt bijna helemaal!
Lief en behulpzaam,vriendelijk. Maar maak hem niet boos! Helaas is mijn Schorpioen niet meer! Ik heb nu een Vis! Ook zo’n Lieverd! Ook behulpzaam en trouw!

Anna

Zooo gaaf! Klopt echt hè.. precies wie ik ben zeg maar!
Super bedankt

Groetjes Anje Haster
(10-11-1971) 🦂

Anje Haster

Beste Michelle,
Ik ben zelf een schorpioen en ik merk bij mezelf dat ik door een vuur ga voor mensen en dieren die me nauw aan het hart liggen.
Ik moet er echter bij zeggen dat het door die mensen niet altijd geapprecieerd wordt wat ik voor hen doe. Ik heb al meer dan eens het deksel op de neus gekregen van diegene voor wie ik het opneem tegen wie of wat ook.
Ofwel doe ik niet op de verkeerde manier ofwel spring ik in de bres voor de verkeerde personen, ik weet het niet meer ik ben wel wat meer terughoudend geworden.

Conny Luyten

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products