Nieuwe maan, zo zet je je intenties.

Nieuwe maan, zo zet je je intenties.

Het is bijna nieuwe maan, de tijd om je intenties te zetten.

De boeren planten van oudsher de zaadjes met nieuwe maan omdat de aarde dan vruchtbaar is en omdat de nieuwe maan het water naar de oppervlakte trekt. Het planten van nieuwe ideeën is iets wat niet veel tijd hoeft te kosten, maar wat je wel heel veel voordeel op kan leveren.

Het eerste wat je zou kunnen doen is een wierookje opsteken om de ruimte waar je je intentie gaat opschrijven te reinigen. Palo santo is een stukje hout wat erg reinigend werkt. En het ruikt ook nog eens heel lekker.

Neem dan de tijd om 5 tot 10 dingen op te schrijven die je zou willen doen of hebben. Als voorbeeld zou je kunnen denken aan het starten van je eigen bedrijfje of het drie keer per week naar een yogaklasje gaan. Maar kleine dingen zoals bijvoorbeeld dat nieuwe boek of die tas mogen natuurlijk ook op je intentie lijstje. Het opschrijven van makkelijker te behalen einddoelen zal je helpen de grotere doelen sneller te bereiken.

Ikzelf schrijf de wensen op een papiertje en leg die dan onder mijn hoofdkussen. Na een week verbrand ik het briefje en weet dat het universum al voor me aan het werk is. (Doe dit voorzichtig, buiten of in een veilige omgeving) Je kunt natuurlijk ook kiezen om het lijstje te bewaren en elke maand een aangepaste lijst te maken. In dit geval neem je de nog niet uitgekomen wensen over en vul je die aan met de nieuwe intenties. Probeer te voorkomen de behaalde doelen door te strepen en onderaan de nieuwe bij te schrijven. Een slordige wensenlijst trekt slordige resultaten naar zich toe. Dus elke maand met een heldere geest je intenties zetten is de sleutel. Schrijf er niet meer dan tien, want dat haalt je focus weg van wat je echt wilt.

Je kunt het beste voor het slapen gaan op de nacht van de nieuwe maan je intenties zetten, maar mocht je dit om wat voor reden dan ook dit niet redden, dan kun je dat ook de volgende dag nog doen. De energie van de nieuwe maan houdt 2 nachten aan. 

Ik hoop dat je net als ik zin krijgt om eens te kijken naar wat je zelf echt wilt. We vergeten soms door alle info die op ons af komt via social media en de televisie, wat we eigenlijk willen bereiken in dit leven. Het zetten van je intenties met een nieuwe maan gaat je zeker de goede richting op helpen!

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)
70% korting
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products