Nieuwe Maan Kreeft

De nieuwe maan van Juli valt net als de nieuwe maan van Juni in het sterrenbeeld Kreeft. Tijdens deze nieuwe maan voel je je het fijnst als je thuis dingen kunt doen. Samen zijn met je familie, gezellig samen koken en lekker tuinieren.


Het kan zijn dat je gevoelig bent voor emotionele schommelingen. Onthoudt dat vergeven en vergeten een belangrijk hulpmiddel kan zijn. Zo kun je voorkomen dat je depressief wordt door te veel aan dingen te denken en dat steeds te herkauwen. Neem de tijd om elke dag wat aan lichaamsbeweging te doen. Een paar yoga strekkingen per dag kan al een groot verschil maken.

 
SAMO) MON 3/6, 9PM - New Moon Meditation with Cassandra Bodzak ...

Hoe je de wereld ervaart tijdens deze nieuwe maan kan heel subjectief zijn, probeer een bepaalde afstand te creëren zonder bitter te worden. Je emotionele manifestaties tijdens de Kreeft nieuwe maan geeft je de kracht om een gevoel van saamhorigheid in de wereld te brengen. 

 

Neem de tijd om elke dag even stil te staan bij de dingen die je hebt en die je misschien voor lief neemt. Het dak boven je hoofd, de warmte en gezelligheid in je huis, gezondheid. Als je weet dat je emotionele schommelingen kunt verwachten, wees dan extra lief voor jezelf. Probeer conflicten uit de weg te gaan en neem de tijd om jezelf een fijne massage of gezichtsbehandeling kado te doen.

 

Denk na hoe je de wereld op een goede manier zou willen zien veranderen en schrijf je ideeën op in een mooi schrift. Op de nacht van de nieuwe maan, op maandag 20 Juli, kun je een fijne meditatie doen en even met je wensen zitten om te voelen hoe de wereld een nog mooiere plaats kan zijn.

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products