Meteen naar de content

Volg ons!

20% KORTING van ons voor jou : LOVE20

info@jouw-juweeltjes.nl

Motiveer jezelf!

Motiveer jezelf!

Het is niet altijd mogelijk om je vrolijk en gemotiveerd te voelen. Als je echt iets wilt bereiken, zal je regelmatig jezelf een duwtje in de rug moeten geven. Deze eenvoudige tips kunnen je hierbij helpen.


Sta op en verander van omgeving

Het veranderen van omgeving geeft je meteen een boost. Al loop je maar van de woonkamer naar de keuken. Je verandert je fysiologie en je lichaam komt vanuit stilstand in motie, waardoor je meer geneigd zal zijn om actie te ondernemen. Als de tijd het toelaat kun je natuurlijk het beste even naar buiten gaan en van de natuur genieten.


Neem een momentje voor jezelf

Je kan jezelf een kleine gezichtsmassage geven, door eenvoudig met de topjes van je ring en middelvinger van beide handen kleine cirkeltjes te maken. Begin aan de bovenkant, op het midden van je voorhoofd en werk van binnen naar buiten en dan van boven naar beneden. Druk zacht maar stevig en binnen no time voel je je geheel vernieuwd en ontspannen. Wie weet komt er een leuk idee in je op en kan je die meteen uitvoeren. Vanuit innerlijke rust komt creativiteit!


Kies mooie muziek die bij je opdracht past

Je kunt als je bv. een kast moet opruimen een lekker upliftend muziekje kiezen. Als je een belangrijk document moet schrijven of doornemen is heerlijke klassieke muziek perfect. Je zult merken dat met de juiste muziek elk klusje net iets leuker wordt.


Doe een kleine streksessie

Een yoga klas van een uur zit er vaak niet in als je al niet te gemotiveerd bent. Ga naast je bureau staan en strek je heerlijk lang uit. Raak dan even je voeten aan en voel ook hier de fijne strekking. Rek je dan weer richting de hemel en herhaal dit 3 keer. Deze korte strekoefening zal je bloed doen stromen en je mood verbeteren. Now go for it!


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,Michelle van Jouw Juweeltjes

Laat een reactie achter

50.000+ tevreden klanten

Klantenservice reageert binnen 24 uur

SSL-beveiligde betalingen