Mediteer met Jouw Juweeltjes

Vandaag wil ik graag een meditatie met je delen, die je kunt gebruiken om met Jouw Juweeltjes, datgene aan te trekken wat je het hardste nodig hebt.

Ga met je edelsteen of sieraad in je hand in een gemakkelijke positie zitten. Het beste is in kleermakerszit, maar het belangrijkste is dat je het een kwartier tot een half uur vol kunt houden.

Visualiseer je grondingskoord, die vanaf je eerste chakra onder aan je wervelkolom, de aarde in gaat. Het kan de vorm aannemen van een grof scheepstouw of misschien letterlijk de wortel van een plant. Sta open voor het plaatje dat jouw intuïtie je laat zien. Zie hoe het zich een weg baant naar het centrum van de aarde en liefdevol contact maakt met Moeder Aarde.

Groet haar en voel je geliefd als zij jou meteen herkent. Neem dan haar positieve, hoopvolle energie mee, door je grondkoord omhoog door je eerste chakra, naar je tweede, het derde, vierde, vijfde, zesde en zevende chakra.

Laat deze energie door je zevende chakra omhoog gaan richting de zon. Ook Vader Zon weet precies wie je bent! Neem zijn energie mee naar beneden door de zeven chakra's en keer terug naar het hart van Moeder Aarde. Herhaal dit drie maal.

Afhankelijk van waar je naar op zoek bent, kun je van tevoren een juweeltje kiezen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar meer liefde, ga dan naar het hartchakra, terwijl je een Rozenkwarts of Rhodochrosiet in je handen houdt. 

Voel hoe dit juweeltje de liefde in je oproept en aantrekt. Visualiseer wat je wenst, wil je een nieuwe relatie, wil je een mooie vriendschap of misschien wil je open staan voor datgene wat het Universum je wil schenken.

Zit het allemaal even niet mee en zie je geen uitweg? Stop dan bij het derde of Solar plexus chakra gelegen langs je wervelkolom net onder je ribbenkast. Houdt je Tijgeroog in je hand en voel de krachtige energie van een leeuwin die alles overziet en aan de top van de voedselketen staat. Zet jezelf open voor oplossingen. Laat jezelf verrassen door de beelden of ideeën die in je opkomen. Alles mag en alles kan.

Vind je het lastig om uit te leggen hoe jij je voelt en voel je je soms onbegrepen. Neem dan een Lapis Lazuli of Turquoise in je hand. Stop bij het keelchakra en voel hoe deze blauwe energie je hals omringt met een luchtige, sprankelende energie. Laat de woorden komen die je zou kunnen kiezen en voel je gesterkt door de moed die deze edelstenen je geven.

Kom je niet rond en voel je je bedreigd in je dagelijkse bestaan? Ga naar het eerste chakra en kies voor Pyriet of Jade. Pyriet trekt meer geld en overvloed aan, Jade brengt geluk en overvloed. Voel in en stel jezelf open.  

Voor elk probleem is een oplossing, gebruik de kracht van Jouw Juweeltjes om je te helpen de uitweg of groei te vinden. Sluit je meditatie af door Moeder Aarde en Vader Zon te danken voor de verbinding die jullie hebben. Je staat er nooit alleen voor en je hebt iets moois te delen voor de mensheid!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products