Meditatie voor heling

Liefde is iets heel moois. Er zijn momenten dat je het gevoel hebt iemand te willen helpen. Je ziet dat het niet goed gaat, maar weet dat je vriend of vriendin er zelf uit moet komen. Een eenvoudige manier om te helpen is door de persoon voor je geestesoog gezond en gelukkig te zien.

Ga in kleermakerszit zitten en haal een aantal keren diep adem. In door je neus en uit door je mond. Probeer langer uit dan in te ademen. Bijv. 4 tellen in en 8 tellen uit. Als je dit 3 maal gedaan hebt, ben je een stuk rustiger. Scan nogmaals je lichaam en kijk of je misschien nog iets bij wilt bijstellen om lekker ontspannen te kunnen mediteren.

Zie nu de persoon voor je, misschien is het eerste beeld dat in je opkomt een treurig beeld of misschien ligt deze persoon ziek in bed. Stel nu je beeld bij door de persoon in een helder wit licht te zetten. Het licht omringt de persoon van alle kanten en misschien voel je zelf ook dat je iets lichter wordt.

Energie reageert op wat je denkt en op wat je ziet, dus neem de tijd om je vriend of vriendin te helen met dit licht. Misschien zie je haar of hem lachen of dansen. Het is krachtig om met heel je hart de vreugde te voelen. Hoe echter je het voor je ziet, hoe krachtiger de healing zal zijn. Het mooie is dat je zelf hierdoor ook geheeld wordt.

Soms voelen we ons machteloos, maar er is altijd ruimte om iemand te helpen! Het zou kunnen dat de persoon een gloed van warmte voelt en zich meer hoopvol voelt. Het zou ook kunnen dat ze ineens duidelijk weten welke stap ze moeten zetten.

Sluit de meditatie af, door op zachte toon te vragen om het beste en hoogste goed voor allen. En breng langzaam je bewustzijn terug naar de kamer.

Zolang je intentie goed is en je vanuit liefde werkt, zal datgene wat het beste is voor alle betrokkenen gebeuren. Vergeet nooit dat liefde het sterkste wapen is.

Alles wat je uitstraalt krijg je meervoudig terug. Je voelt je niet langer machteloos, maar hebt iemand kunnen helpen. Daar wordt je altijd beter van!


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,


Michelle van Jouw Juweeltjes

Mooie oefening ik ga deze proberen op een vriend ,dank je wel 💋💋💋

elly

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products