Meditatie voor Geluk

Er zijn dagen dat je het gevoel hebt dat alles tegenzit. Je kunt je hierdoor uit het veld geslagen voelen. Maar je kunt ook het heft in eigen handen nemen en je energie veranderen door een meditatie voor geluk te doen.


Kies hiervoor een rustige plek buiten in de natuur, het liefst natuurlijk met een prachtig uitzicht, maar in je eigen achtertuin of op het balkon is ook prima. Ga in een gemakkelijke meditatie positie zitten of liggen.


Haal diep adem, in door je neus en uit door je mond. Probeer hierbij je uitademing steeds langer te doen dan je inademing. Als je voelt dat je hart rustiger begint te kloppen en je meer in je eigen lichaam zit, doe dan nog drie maal deze ademhaling terwijl je een wit licht door je kruinchakra ziet stromen. Dit zuiverende licht stroomt door alle zeven chakra’s en dan door je voeten Moeder aarde in. Je zult merken dat je lichter wordt. Je energie wordt door dit licht in balans gebracht en geheeld.


Denk nu aan een situatie waar je moeite mee hebt. Een nieuwe uitdaging, een meningsverschil of een verbouwing. Datgene, waardoor je het gevoel hebt dat het even niet meezit. Wees eerlijk en laat het toe. Door de heldere energie die je nu in je lichaam hebt stromen, zal de situatie minder zwaar lijken dan eerst. 


Ga nu op zoek naar de beste uitkomst van dit conflict of van deze situatie. Zie jezelf in deze uitdaging helemaal groeien. Zie hoe het hele team om je heen je prijst om jouw ideeën en inbreng. Zie hoe jouw project geweldig goed uitwerkt. Voel de bewondering van alle mensen om je heen. Zie hoe jij zelf lacht en je goed voelt. Hoe gemakkelijk het is om je waarheid te uiten. Zie oplossingen waar iedereen kan winnen


Het is zo een fijn gevoel om een best case scenario te creëren. Voor je het weet ben je in een hele andere energie terecht gekomen. Je zult andere situaties aantrekken, andere mensen leren kennen. En je zult jezelf helemaal positief en gelukkig kunnen maken.

 

Als je merkt, dat je blij bent en misschien zelfs voelt hoe er een last van je af valt, kun je rustig aan de meditatie afsluitenBreng jezelf met een paar diepere ademhalingen terug naar je lichaam. Laat nogmaals het helende licht door je chakra’s stromen. En open dan je ogen.

 

Doe deze Geluksmeditatie zo vaak als je nodig hebt en verschuif zachtjes de energie in jouw voordeel! 


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,Michelle van Jouw Juweeltjes

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products