Meditatie voor eenheid

Als je soms het gevoel hebt dat je niet begrepen wordt of dat je het lastig vindt de andere kant van het verhaal te begrijpen kan je soms het gevoel hebben vast te lopen.


Ga in kleermakerszit zitten en voel de connectie met Moeder Aarde. Zie hoe je grondkoord connectie maakt met het kloppende hart in het centrum van de aarde.


Neem vanuit dit hart de zilveren magnetische energie mee naar boven, door het grondkoord en door al je zeven chakra’s, vanaf de wortelchakra tot aan het kroonchakra.


Visualiseer hoe de zilveren energie door het kroonchakra in een rechte lijn omhoog gaat door de top van je aura, door het plafond van het gebouw waar je in zit, omhoog naar de zon.


Neem vanuit het stralende hart van de zon de gouden energie mee naar beneden en laat deze energie door al je chakra’s stromen. Van je kroonchakra tot je wortelchakra en diep tot in het centrum van de aarde.


Herhaal drie maal de stroming van energie en voel hoe je verbonden bent met de aarde en de zon. Merk hoeveel meer je in balans bent.


Breng dan je aandacht naar je hart en voel hoe deze vol is van liefde. Straal nu met al je energie, jouw liefde de wereld in! Zie hoe een prachtig stralend licht vanuit jouw hart heel je kamer vult, dan heel je stad, dan heel je land en dan heel de wereld en zelfs het universum in.


Zoals je zult merken, straalt het licht naar beide zijden van het verhaal en is de tweedeling niet langer aanwezig. Dat we het soms niet eens zijn met elkaar wil niet zeggen dat we elkaars vijanden zijn. 


Bedank moeder aarde en de zon voor de energie die door je heen mocht stromen en die iedereen om je heen mocht helen. Bedank ook jezelf voor de tijd die je hebt genomen om de wereld een stukje mooier te maken.


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,Michelle van Jouw Juweeltjes

Dank je wel Michelle,
We leven in een bijzonder mooie tijd waarin wij ons verbinden met gelijkgestemden.
Van alle kanten komen de lichtdragers je tegemoet met hun verheven meditaties om
de frequenties te verhogen teneinde de eenheid , die wij allen oorspronkelijk zijn te bekrachtigen. Zo zullen wij uiteindelijk de tweedeling in de wereld oversteigen in Liefde.
En wordt de harmonie hersteld ’
NAMASTÉ
Dolly

Dolly Heitman

Hallo Michelle,
Wat is dit berichtje mooi.
Ik heb hier heel veel houvast aan.
Veel licht en liefde.
Gr Vera

Vera

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products