Meteen naar de content

Volg ons!

20% KORTING van ons voor jou : LOVE20

info@jouw-juweeltjes.nl

Meditatie voor vrede

Meditatie voor vrede

Vandaag wil ik graag een meditatie voor vrede met je delen. Ik hoop dat je de tijd vrij kunt maken om dit te doen. Als iedereen van binnenuit vrede kan voelen en uitdragen, zal binnen een mum van tijd de wereld een veel mooiere plaats zijn.

Ga in kleermakerszit zitten en voel de connectie met Moeder Aarde. Zie hoe je grondkoord connectie maakt met het kloppende hart in het centrum van de aarde.

Neem vanuit dit hart de zilveren magnetische energie mee naar boven, door het grondkoord en door al je zeven chakra’s, vanaf je wortelchakra tot aan het kroonchakra.

Visualiseer hoe de zilveren energie door het kroonchakra in een rechte lijn omhoog gaat door de top van je aura, door het plafond van het gebouw waar je in zit, omhoog naar de zon.

Neem vanuit het stralende hart van de zon de gouden energie mee naar beneden en laat deze energie door al je chakra’s stromen. Van je kroonchakra tot je wortelchakra en diep tot in het centrum van de aarde.

Herhaal drie maal deze stroming van energie en voel hoe je verbonden bent met de aarde en de zon. Merk hoeveel meer je in balans bent. Geniet van het gevoel van vrede en kalmte

Breng dan je aandacht naar je hart en voel hoe deze vol is van liefde. Straal nu met al je energie, jouw liefde de wereld in! Zie hoe een prachtig stralend licht vanuit jouw hart heel je kamer vult, dan heel je stad, dan heel je land, dan heel de wereld en zelfs het universum in.

Bedank Moeder Aarde en de zon voor de energie die door je heen mocht stromen en die iedereen om je heen mocht helen. Bedank ook jezelf voor de tijd die je hebt genomen om de wereld een stukje mooier te maken.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,


Michelle van Jouw Juweeltjes

Laat een reactie achter

50.000+ tevreden klanten

Klantenservice reageert binnen 24 uur

SSL-beveiligde betalingen