Meditatie voor balans

We willen allemaal zo veel mogelijk in balans leven. Wanneer we heel erg druk zijn houden we onszelf voor dat er weer een fijne vakantie aankomt. En na de vakantie kunnen we er weer met volle kracht tegen aan!

Ook in het klein is balans erg belangrijk, je merkt soms niet meteen dat je uit evenwicht bent totdat je ineens onderuit gaat. Je beste vriendin die opnieuw een gunst nodig heeft, terwijl jij eigenlijk al geen energie meer voor jezelf hebt. Je baas die wilt dat je nog net even dat pakketje ophaalt na het werk, terwijl je al in het nauw komt met je tijd.

Probeer heel dicht bij je eigen gevoel te blijven. Ook al lijkt het vaak het gemakkelijkst om ja te zeggen. Doe bij iedere beslissing een klein energetisch stapje naar achteren en voel. Leer jezelf aan om meteen te antwoorden met "Mag ik er even over nadenken?" 

Je zegt niet meteen nee, de persoon die jou iets vraagt, wil natuurlijk graag een ja. Je hebt nu ruimte gecreëerd. Ga op een rustig plekje zitten en haal een paar keer diep adem. Zie hoe een waterval van wit licht over je heen stroomt. Je kunt merken dat de bijgeluiden iets naar de achtergrond verdwijnen.

Zie nu de eerlijkste versie van jezelf. De versie die zich super op haar gemak voelt. Probeer een voorbeeld functie in te nemen voor een minder ervaren persoon. Zie hoe deze krachtige versie van jou deze situatie aanpakt. Haal nogmaals diep adem, je weet nu wat je antwoord is. 

Deze meditatie kun je binnen een paar minuten doen, leer steeds vaker op de eerlijkste versie van jezelf terug te vallen. Zo blijf je in balans en laat je de meest authentieke versie van jezelf zien.

De wereld heeft meer eerlijkheid en openheid nodig, begin bij jezelf en laat je ware licht de weg voor een ander vrijmaken.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

 

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products