Vriendschap is...

Hoe laat je je beste vriendin weten dat je van haar houdt? Sta echt even stil bij de kwaliteiten, maar ook bij de leerpunten van je maatje. Het fijne aan edelstenen is, dat ieder juweeltje haar eigen kracht heeft. 

We hebben allemaal wel een vriendin die altijd voor de ander klaarstaat. Kies  voor haar de Rhodochrosiet, dit juweeltje helpt je van jezelf te houden. Hierdoor kan zij beter nee zeggen als ze er geen zin in heeft. Pas als een Nee een echt Nee is, kan een Ja een echte Ja zijn!

Dan hebben we de vriendin die altijd aan het stressen is. Geef haar een Onyx cadeau. Deze stijlvolle steen helpt haar gronden, zo kan zij in stressvolle situaties dicht bij zichzelf blijven en goede beslissingen nemen.

Heb je een vriendin die onbewust vaak aan het klagen is?  Klagen kan een direct gevolg van oververmoeidheid zijn. Geef haar Aarde Jaspis, dit zal haar extra energie geven. Zo leert zij dat iedereen zijn of haar best doet en dat we allemaal aan het leren zijn.

Voor de onzekere vriendin zou ik een Tijgeroog sieraad kiezen. Dit juweeltje helpt je grenzen te zetten en meer in jezelf te geloven. Twijfel is geen goede raadsheer, kies een kant en ga ervoor!

Dan hebben we altijd nog de spirituele vriendin, die overal en altijd iets positiefs in de ander kan vinden. Geef haar een Rozenkwarts, dit juweeltje zal haar hart versterken. Zodat de positiviteit geen einde kent.

Kies een mooie kaart en schrijf hier de werking van de steen op. Als je vriendin erom vraagt, leg haar dan uit waarom. Het is een prachtige manier om je vriendschap te verdiepen.

Onthoud dat we allemaal dezelfde eigenschappen in ons hebben, iedereen kan van elkaar leren.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

 

👉Zoek in onze webshop naar het perfecte juweeltje, door de naam van de steen in te geven! 

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)
70% korting
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products