Lapis Lazuli - De steen voor creativiteit en expressie

Als je vaak onder grote druk moet presteren is Lapis Lazuli de perfecte steen om stress te verlichten. Deze prachtige donkerblauwe met goud gevlekte steen bezit een zeer grote sereniteit en zorgt voor diepe vrede.

De steen beschermt je tegen psychische aanvallen, door de aanval te herkennen, deze af te slaan en de energie terug naar de bron te sturen. Het stimuleert helderheid, objectiviteit en helpt bij het maken van goede beslissingen. Je leert de kracht van het gesproken woord en kan bezweringen terugkaatsen.

Ook harmoniseert Lapis Lazuli de fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele niveaus. Onbalans tussen deze niveaus kan resulteren in depressies, ongemakken en gebrek aan vastberadenheid. Eenmaal in balans zorgt de harmonie voor diepe innerlijke zelfkennis.

Lapis Lazuli moedigt aan om ons leven in eigen hand te nemen. Dit kristal onthult innerlijke waarheid, stimuleert zelfbewustzijn en staat zelfexpressie toe zonder terughoudendheid of compromissen. 

Heb je last van migraines, draag dan Lapis lazuli. Het helpt bij depressies, is goed voor het ademhalingssysteem en het zenuwstelsel. De keel, het strottenhoofd en de schildklier worden door deze kleine blauwe helper ondersteund. Het versterkt het immuunsysteem en reinigt daarnaast de organen, het beenmerg en de thymusklier. Ook slapeloosheid en duizeligheid worden verlicht.

Lapis Lazuli is de geboortesteen voor de sterrenbeelden Stier, Weegschaal en Boogschutter. Het is gelinkt aan de vijfde, zesde en zevende chakra, dus een armband, ketting of oorbellen zullen je goed van pas kunnen komen.

Dit juweeltje voelt fijn aan op je huid. Draag het casual met een spijkerbroek of gebruik het als de finishing touch bij je elegante zwarte jurkje. 

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,


Michelle van Jouw-Juweeltjes

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products