De magische bescherming van Labradoriet

Labradoriet staat bekend als de droomsteen en helpt je connectie te maken met je spirituele bewustzijn. Het vergemakkelijkt het contact met je hogere zelf en helpt onbewuste blokkades te doorbreken.

Door deze edelsteen te dragen wordt je aura beschermd voor invloeden van buitenaf en kunnen mensen niet zo maar energie van je stelen. Vaak gebeurd dit onbewust, dus draag Labradoriet en voel je moedig en zelfverzekerd.

Deze intuïtieve steen, helpt je naar je innerlijke stem te luisteren. De liefdevolle fluistering weet heel goed wat je wilt of waar je naartoe werkt. Laat de stem van je verstand of de mening van een ander je niet van de wijs brengen.

De legende gaat dat Labradoriet bevroren vuur is, dat gevangen werd in steen. Toen het door een Inuit krijger bevrijdt werd, ontstond de Aurora Borealis. Het is de krijger niet gelukt om al het licht te bevrijden. Hierdoor hebben wij nu het geluk om van de magische Labradoriet te kunnen genieten.

De blauwgroen gouden schittering doet sterk aan het Noorderlicht denken. Sjamanen en healers maken graag gebruik van deze magische en mystieke steen om de duisternis en illusies te verdrijven.  

Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. Ook helpt het bij een goede timing, zo ben je altijd op de juiste plek op de juiste tijd!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products