Laat je leiden door harmonie

Als je in een lastig pakket zit, kan het gebeuren dat je een kort lontje hebt. Je ziet geen oplossing en het lijkt alsof je van alle kanten gepushed wordt om iets te doen. Dit is juist het moment om even een stapje terug te doen.

Iedereen kan van alles willen, maar jij bent de eindverantwoordelijke van jouw werkelijkheid. Of het nu hartstikke warm is of dat de regen met bakken uit de hemel valt, ga toch de deur uit. Wandelen in de natuur is een van de beste manieren om dichter bij je eigen gevoel te komen.

Er zijn een aantal kristallen die je helpen de harmonie in jezelf te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Amazoniet, de gelukssteen, Turquoise, de steen van expressie of aan de liefdevolle Rhodochrosiet.

Doordat deze edelstenen deze energie uitstralen, is het gemakkelijker voor jou om in te tappen op harmonie en liefde. Het probleem of de situatie waar je mee worstelt is niet veranderd, maar je ziet het door een ander perspectief.

Wandelen helpt je gronden. Loop je op wandelschoenen of gympen, dan zou een houten stok je kunnen helpen om verbinding te maken met de aarde. De rubberen zolen van je schoenen blokken de elektronen van de aarde, deze kunnen vrije radicalen bestrijden. Hou het tempo hoog, zodat je ook nog eenvoudig wat extra calorieën verbrandt. Zorg wel dat je hartslag constant blijft en dat je zou kunnen praten zonder buiten adem te raken.

Door van omgeving te veranderen maak je al een sprongetje vooruit. Dus mocht je niet naar buiten gaan, sta dan toch op en ga een glas water halen of de afwas doen. Op de een of andere manier zal je uit je impasse komen en meer open staan voor oplossingen.

Ook al denk je soms dat er geen oplossing is, toch staat deze vaak net om het hoekje op je te wachten. Dit is de tijd voor vernieuwing, alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt is het zeker niet!

Laat je verrassen door de nieuwe positieve energie die momenteel de aarde naar een hogere vibratie brengt. Stel jezelf open voor wonderen en vertrouw op je innerlijke stem!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products