De fantasierijke Kreeft

Als je tussen 22 Juni en 22 Juli geboren bent, is jouw sterrenbeeld Kreeft. Dit teken is opmerkzaam en analytisch en ziet vaak meer dan je verwacht. Vrijheid is enorm belangrijk en het hebben van persoonlijke ruimte geeft de Kreeft een bepaalde rust en creativiteit.

De Kreeft is verlegen, maar heeft een sterk gevoel voor eigenwaarde. Ze hebben de neiging om confrontaties uit de weg te gaan, maar als ze hun zin niet krijgen, kunnen ze behoorlijk chagrijnig en prikkelbaar worden. 

Ook heeft dit sterrenbeeld een sterk intuïtief vermogen en is het daarnaast de vriendelijkste teken van de dierenriem. Luister naar het onderbuik gevoel van de kreeft, want deze heeft keer op keer gelijk

Een warme en gezellige thuis is erg belangrijk voor dit teken. Voor zijn of haar gezin zal de Kreeft alles aan de kant zetten. Door de diplomatieke geduldige aard en het liefdevolle luisterende oor van de Kreeft kan een diepe waardevolle communicatie worden bereikt.

Wat een liefdesrelatie betreft, kost het de Kreeft soms moeite om een ander compleet te vertrouwen. Maar als dit vertrouwen eenmaal verdient is, verwacht dan een loyale, trouwe, zorgzame en oprechte partner.

Voel je gezegend met een Kreeft in je vriendenkring, ze zullen je altijd bijstaan en naar je willen luisteren. Maar laat ook regelmatig merken, hoe dankbaar jij voor hen bent, want zo kan de Kreeft zichzelf compleet te laten zien.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

 

Heel mooi om te lezen over de kreeft .Klopt helemaal als kreeft heb je af en toe één oppeppertje nodig Blij met dit positieve bericht Groetjes van 83 jarige kreeft die het fijn om zo nu en dan een klein juweeltje te bestellen.

Jeane

Hallo Michelle,
Wat een mooie positieve tekst heb je geschreven! Als kreeft kan ik al die complimentjes erin uiteraard zeer waarderen :-) Denkend aan de kreet: ‘Ken uzelf’ vroeg ik me af of daarom deze tekst ook op jou van toepassing is. Ook omdat de ‘kreeftperiode’ tot 22 juli nu niet meer speelt.
Groetjes, Annelies

Annelies Belt

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products