Meteen naar de content

Volg ons!

Boven €75 = verzendkosten gratis

support@jouw-juweeltjes.nl

Jade en haar krachtige werkingen

Jade en haar krachtige werkingen

Jade staat symbool voor zuiverheid en sereniteit. De steen wordt in het Oosten zeer gewaardeerd en staat voor wijsheid die in rust wordt verzameld. Jade wordt geassocieerd met het hartchakra en stimuleert liefde en verzorging. Het is een beschermend kristal dat de drager tegen letsel behoedt en voor harmonie zorgt.

SHOP HIER: WIKKELARMBAND JADE

Op psychisch niveau stabiliseert Jade de persoonlijkheid en integreert het de geest met het lichaam. Het bevordert de zelfredzaamheid. Op geestelijk vlak verjaagt Jade negatieve gevoelens, verzacht de geest, stimuleert ideeën en laat taken minder ingewikkeld lijken.

Emotioneel is Jade een droomsteen. Als je de steen op het voorhoofd legt, zorgt het voor dromen vol inzichten. Het helpt je (irritatie)gevoelens los te laten. Jade moedigt je aan te worden wie je echt bent. Het helpt je jezelf te zien als een spiritueel wezen op een menselijke reis en haalt je verborgen kennis naar boven.

 

Als je last hebt van je nieren en bijnieren draag dan de Jade, deze steen verwijdert gifstoffen, herstelt de celvorming en skeletopbouw en heelt hechtingen. Het bevordert de vruchtbaarheid, ondersteunt de bevalling en is goed voor de heupen en milt. Jade brengt de vloeistoffen in het lichaam en de verhoudingen tussen water, zout/zuur en basen in evenwicht.

Draag deze prachtige Jade als een sieraad om je te beschermen tegen letsel en om rust en harmonie uit te stralen, waardoor alles veel effectiever en soepeler gaat.

SHOP HIER: WIKKELARMBAND JADE AMAZONIET

Laat een reactie achter

50.000+ tevreden klanten

Klantenservice reageert binnen 24 uur

SSL-beveiligde betalingen