Hoe zorg je goed voor Jouw Juweeltjes

Kristallen zijn een geschenk van Moeder Aarde. We houden van de schoonheid en de energie die deze kleine helpers uitstralen. Vandaag deel ik waardevolle informatie over hoe je het beste voor jouw juweeltjes kunt zorgen.

Als ik een nieuw juweeltje ontvang, zal ik het eerst reinigen. Er zijn meerdere manieren om dit te doen, afhankelijk van de edelsteen. De gemakkelijkste en snelste manier is een energetische reiniging. Visualiseer je kristal in een schitterend wit licht. Doe dit een minuut of twee, met de intentie dat je edelsteen gereinigd en opgeladen wordt.

Een andere manier is om de edelsteen onder stromend water te houden met de intentie dat het gereinigd wordt. Als je dicht bij de zee bent en je sieraad laat het toe, dan zou je het een paar minuten in de zee kunnen leggen. Gebruik daarna een zachte doek om het af te drogen. Je kunt de steen ook in een kom met zout leggen, zout kan negatieve energie wegnemen. 

Je edelstenen kun je opladen door ze in het maanlicht te leggen. De nacht voor de volle maan, is het beste. Leg hier een helder Bergkristal bij want deze helpt bij het reinigen en opladen.

Ga je op reis, doe dan je sieraden in een klein katoenen of linnen zakje om krassen te voorkomen.

Kies je edelstenen verstandig, door de energie te kennen die elke steen uitstraalt en door naar je intuïtie te luisteren. Op deze manier haal je het beste uit Jouw Juweeltjes.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
Uitverkocht

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90

Recently Viewed Products