Meteen naar de content

Volg ons!

20% KORTING van ons voor jou : LOVE20

info@jouw-juweeltjes.nl

Hoe zorg je goed voor Jouw Juweeltjes

Hoe zorg je goed voor Jouw Juweeltjes

Kristallen zijn een geschenk van moeder aarde, we houden van de schoonheid en de energie die deze kleine helpers uitstralen. Vandaag wil ik graag de tijd nemen om wat waardevolle informatie te delen over hoe je goed voor je stenen kunt zorgen.


Wat ik graag doe als ik een nieuw juweeltje ontvang is het reinigen. Er zijn meerdere manieren om dit te doen, afhankelijk van het specifieke kristal. De gemakkelijkste en snelste manier is een energetische reiniging. Visualiseer dat je kristal gereinigd wordt door een schitterend wit licht. Plaats het voor je en zie het omgeven door dit licht gedurende een minuut of twee, met de intentie dat het gereinigd en opgeladen wordt.


Een andere manier is om de edelsteen onder stromend water te houden met de intentie dat het gereinigd wordt. Als je dicht bij de zee bent en je sieraad laat het toe, dan zou je het in zee kunnen reinigen. Gebruik daarna een zachte doek om het af te drogen. Je kunt de steen ook in een kom met zout leggen, zout kan negatieve energie wegnemen. 


Als je je kristallen een tijdje hebt gebruikt, kun je ze het beste opladen door ze in het maanlicht te leggen. De nacht voor de maan vol is, is het beste. Als je een helder bergkristal hebt, leg het dan bij je andere kristallen, want dat helpt om ze te reinigen en op te laden.


Als je reist en je draagt de kristal niet, probeer ze dan in een klein katoenen of linnen zakje te doen om te voorkomen dat er krassen op je kristallen komen.


Kies je kristallen verstandig door de eigenschappen te kennen die elke steen uitstraalt en door naar je intuïtie te luisteren als je er een ziet. Op die manier ontvang je het beste uit Jouw Juweeltjes.


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,Michelle van Jouw Juweeltjes

Laat een reactie achter

50.000+ tevreden klanten

Klantenservice reageert binnen 24 uur

SSL-beveiligde betalingen