Hoe blijf je eenvoudig fit!

Ons lichaam is onze tempel. Het mooiste dat we kunnen doen is er heel goed voor zorgen. Zo kunnen we gezond oud worden en van iedere dag een feest maken.


Start je dag met 20 squats. Je zou kunnen denken dat dat heel veel is, maar als je vier sets van 5 squats doet ben je in 7 minuten klaar. Start met 5 squats de eerste week, dan 10 squats de volgende week enzovoort. Je benen hebben lange spieren en verbranden zo ook nog eens het meeste vet! Hoe sterker je benen, hoe steviger je in je schoen staat!


Een andere manier om fit te worden is door te gaan hardlopen. Probeer te rennen en dan te wandelen en dan weer te rennen. Je lichaam wordt steeds sterker en je conditie gaat er enorm op vooruit. Er zijn superleuke apps te vinden die je helpen de eerste 5 km onder de knie te krijgen. Zet een lekker muziekje op en gaan! Vergeet niet te strekken, zodat je lichaam goed soepel blijft.


Wat je in je lichaam stopt is ook erg belangrijk, kies vaker voor fruit en groenten ipv chocolade en koekjes. Probeer eens stukjes appel te dippen in pindakaas of vul een dadel met pindakaas of blauwe kaas. Het zijn gezondere tussendoortjes.


Kies voor wholesome, hoe dichter bij het oorspronkelijke product hoe beter. Voorverpakte kant-en-klaarmaaltijden die 2 weken houdbaar zijn, kunnen per definitie niet voor een betere fitness zorgen. Maak zoveel mogelijk vers en probeer de hoeveelheid goed in te schatten zodat je niets hoeft weg te gooien.


Bekijk ook regelmatig de ingrediënten van de producten die je koopt. Hoe langer de ingrediëntenlijst hoe minder gezond, is een goede vuistregel. Weet je niet precies wat het betekent, dan is er een goede kans dat je lichaam het ook niet zal herkennen. Vaak kopen we dezelfde merken en is er maar een klein beetje onderzoek nodig om een soortgelijk product, maar dan gezonder te vinden. Je lichaam zal je dankbaar zijn!


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,Michelle van Jouw Juweeltjes

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products