Combineer spiritualiteit met technologie!

We leven in een wereld waarin alles steeds sneller en sneller lijkt te gaan. De rol van technologie wordt steeds meer zichtbaar. Natuurlijk brengt het een groot gemak met zich mee. Zolang we niet vergeten de tijd die we winnen met creatieve, liefdevolle en opbouwende projecten te vullen, zitten we goed.

Verandering kan soms wat weerstand oproepen, maar het brengt vaak veel mooie nieuwe kansen voor ons mee. Sinds kort hebben we voor de Apple liefhebbers onder ons een super mooi sieraad in ons assortiment. De Apple Watch Strap Collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde edelstenen verwerkt in horlogebandjes speciaal voor de Apple Watch.

Mijn persoonlijke favoriet is de Healing Love Apple Watch Straps. In de watch straps zijn Imperial Jaspis, Rhodochrosiet en Bergkristal verwerkt. Deze krachtige edelstenen helpen een liefdevolle en helende balans te creëren.

Imperial Jaspis werkt aardend en beschermend. Het helpt je daadkrachtig op te treden en geeft je moed. Het is een voedende steen, dit betekent dat het je energie kan geven wanneer je er even doorheen zit.

Rhodochrosiet is gelinkt aan het hartchakra. De roze kleur is een indicator dat het de liefde activeert, zowel het geven als het ontvangen is belangrijk. Fysiek werkt de steen ook in op het hart, de nieren en de geslachtsorganen. Het heeft een positieve werking op het bloed en de bloedsomloop. Draag het om migraines en irritaties te verminderen. 

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht. De steen reguleert, absorbeert, geeft en slaat energie op afhankelijk van wat er in een bepaalde situatie nodig is. Omdat Bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan deze de werking van andere stenen versterken.

De Apple Watch Straps zijn handig verstelbaar op 3 verschillende lengtes en het mooie is dat het gemaakt is van waxkoord, waardoor het ook voor onze Vegan vriendinnen een geschikt sieraad is. Een leuke manier om spiritualiteit met technologie te combineren!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products