Herfstequinox - Maak de balans op

Op 23 september valt het Herfstequinox. De dag en de nacht zijn dan even lang. Het luidt ook het begin van de herfst in. Gebruik deze tijd van universeel evenwicht om dankbaarheid te voelen voor je levenslessen.

Als de herfst start, worden de dagen korter dan de nachten. Het voelt vaak een beetje nostalgisch. Het vallen van de bladeren geeft ons ook het teken om dingen los te laten die we niet meer nodig hebben.

Na de herfst komt de winter. Alles wat we niet mee nemen hoeven we in de winter ook niet meer te verwarmen of te verzorgen. Het is de manier zoals de natuur met alles omgaat.

Kies deze datum om rustig te kijken wat je niet langer nodig hebt. We slepen soms bagage mee, zonder er bewust van te zijn. Zodra je loslaat komt er energie vrij die je kunt inzetten om iets creatiefs te gaan doen.

Heb je een innerlijke kunstenaar of zangeres, geef hier dan alle aandacht aan. Investeer in een leven dat je meer vervulling gaat brengen. Gebruik de herfst om je voor te bereiden op de winter.

Ieder jaargetijde heeft zo haar voordeel, hoewel de herfst soms treurig lijkt is het gevoel van nostalgie juist het teken dat er zoveel is om dankbaar voor te zijn. Maak tijd op de herfstequinox om een dankbaarheidslijst te schrijven. Zo kun je alle mooie momenten oogsten die je het afgelopen jaar ten deel zijn gevallen! 

Gebruik ook mooie affirmaties om deze dag extra kracht te geven. Iedere affirmatie die begint met: "Ik ben dankbaar voor ..." is perfect! Draag Tijgeroog, Oranje Calciet of Bergkristal om de herfst te verwelkomen.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products