Meteen naar de content

Volg ons!

20% KORTING van ons voor jou : LOVE20

info@jouw-juweeltjes.nl

Earthing

Earthing

Wanneer heb je voor het laatst je schoenen uitgetrokken om met blote voeten over de aarde te lopen? Dit lijkt misschien een vreemde vraag, maar in ons deel van de wereld lopen we vaak in schoenen met rubberen zolen


We verliezen zo de verbinding met Moeder Aarde. Onze aardbol heeft een bepaald energieveld waar we van kunnen profiteren en die ons zelfs kan helpen genezen als we dagelijks onze schoenen uittrekken en de helende energie van de aarde aanboren. 


Als je een strand in de buurt hebt, of een bos of zelfs gewoon in je tuin. Connect met de aarde het zal je leven echt veranderen!


Lopen op blote voeten kan ontstekingen verminderen. Omdat de elektronen van het aardoppervlak helpen vrije radicalen te bestrijden. Zowel acute als chronische ontstekingen kunnen hierdoor verbeteren.


Een ander voordeel is dat het helpt de stresshormonen te verminderen. Zoals je weet kan stress een grote negatieve invloed hebben op je leven als je het niet aanpakt. 


Begin met 10 minuten per dag op blote voeten te lopen, het zal de kwaliteit van je slaap verbeteren. En dus ook de kwaliteit van je leven!


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,Michelle van Jouw Juweeltjes

Laat een reactie achter

50.000+ tevreden klanten

Klantenservice reageert binnen 24 uur

SSL-beveiligde betalingen