Earthing

Wanneer heb je voor het laatst je schoenen uitgetrokken om met blote voeten over de aarde te lopen? Dit lijkt misschien een vreemde vraag, maar in ons deel van de wereld lopen we vaak in schoenen met rubberen zolen


We verliezen zo de verbinding met Moeder Aarde. Onze aardbol heeft een bepaald energieveld waar we van kunnen profiteren en die ons zelfs kan helpen genezen als we dagelijks onze schoenen uittrekken en de helende energie van de aarde aanboren. 


Als je een strand in de buurt hebt, of een bos of zelfs gewoon in je tuin. Connect met de aarde het zal je leven echt veranderen!


Lopen op blote voeten kan ontstekingen verminderen. Omdat de elektronen van het aardoppervlak helpen vrije radicalen te bestrijden. Zowel acute als chronische ontstekingen kunnen hierdoor verbeteren.


Een ander voordeel is dat het helpt de stresshormonen te verminderen. Zoals je weet kan stress een grote negatieve invloed hebben op je leven als je het niet aanpakt. 


Begin met 10 minuten per dag op blote voeten te lopen, het zal de kwaliteit van je slaap verbeteren. En dus ook de kwaliteit van je leven!


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,Michelle van Jouw Juweeltjes

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products