De Wonder Morgen

Ik wil je graag vertellen over “De wonder morgen” (The miracle morning) gebaseerd op het boek  van Hal Elrod. Het is een superleuke manier om je dag te beginnen. Soms wil je best vroeg opstaan, maar weet je niet wat te doen en soms ben je zo druk dat je al hollend je dag begint.

 De wonder morgen start om 5 uur ‘s ochtends zodat je het hele huis voor jezelf hebt. Het is  heel fijn om in de stilte van de vroege morgen aan jezelf te werken. Ik kan me voorstellen dat het niet gemakkelijk voor je zal zijn, daarom zijn er een aantal richtlijnen die je helpen om niet opnieuw je bed in te duiken.

Het beste is om de wekker verder weg van het bed te zetten. Zo kun je niet op de snooze button drukken en verder slapen. Zodra je uit bed bent gestapt ga je meteen naar de badkamer om je tanden te poetsen. Als je daar bent, gooi je meteen wat water op je gezicht. Dan neem je een groot glas water en begin je de miracle morning. 

De wonder morgen bestaat uit 6 verschillende spirituele oefeningen. Om ze gemakkelijker te onthouden, staan ze bekend als de “LifeSavers” of wel de ”Levensredders”.

Life S.A.V.E.R.S.

S. voor Stilte in de vorm van meditatie

A. voor Affirmaties

V. voor Visualisaties

E. voor Exercise (lichaamsbeweging)

R. voor Reading (lezen) 

S. voor Schrijven

Het is de bedoeling dat je de zes disciplines binnen een uur af kunt hebben. Zo begin je je dag met een rustige geest (meditatie), met een duidelijk beeld van wie je wilt zijn en wat je wilt bereiken (visualisaties en affirmaties), met een wakker lichaam (exercise), een geest die iets opbouwends geleerd heeft (reading) en met je gedachten beter op een rijtje (schrijven).

Als je een grote verandering in je leven teweeg wilt brengen, maar nog niet helemaal duidelijk hebt wat het gaat zijn. Neem dan de tijd om de morgen vol wonderen te beginnen. Ik geloof wel dat er iets magisch uit voort gaat komen.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

Michelle van Jouw Juweeltjes

Het ochtendwonder:
1 bedankt voor weer een dag
2 neem een ​​goede douche
3 maak een goed ontbijt
4 poets je tanden goed
5 doe de activiteiten van je dag met plezier

De Oliveira Goncalves, Clebia

Mij klinkt dit fantastisch en heel logisch in de oren. Ik wil dat voor mezelf doen. Met name omdat ik nu, na een moeilijke fase, na het lange ziekteprocessen en daarna het overlijden van de liefde van mijn leven, met opnieuw daarna het moeizame proces van opkrabbelen nu opnieuw in een moeilijke periode kom. Ik heb net mijn pensioen aangevraagd om een nieuwe levensfase in te gaan na 43 jaar intensief werken. Ik wilde dat met een nieuwe liefde doen die nu, en daar heeft hij gelijk in, heeft aangegeven dat hij er geen vertrouwen in heeft dat we samen verder kunnen en het dus stopt. Opnieuw moeilijk dus… deze structuur en aanpak, die ook al deels door mij wordt toegepast komt dus mooi van pas. Gaat me Hopelijk verder helpen….

Kitty Ummels

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products