De rups een voorteken van grote transformatie

Heb jij de afgelopen tijd ineens een rups voorbij zien komen? De tijd van herfst, de tijd van loslaten. Een tijd van nostalgie, maar ook aan de herfst komt weer een einde. Het zien van het schattige kruipende rupsje kan je zien als een voorteken

Je weet natuurlijk dat de rups een metamorfose ondergaat om dan als vlinder de wereld opnieuw te verkennen. Zo kun je dit seintje van het universum vertalen naar een grote verandering die je ondergaat. Vandaag deel ik een aantal symbolische betekenissen van onze kleine vriend de rups.

Zet je talenten in om jezelf te verdedigen!

De rups herinnert je eraan dat je vol zit van een geweldige creatieve kracht en prachtige talenten. Je kunt deze inzetten om jezelf te beschermen. Kijk maar naar de rupsen. Omdat ze klein en kwetsbaar zijn, hebben ze vaak prachtige camouflage kleuren en zelfs donshaartjes die giftig kunnen zijn. Onthoudt goed hoe donziger de rups, hoe giftiger deze kan zijn. Raak ze dus niet aan. 

Heb geduld!

In de huidige wereld waarin je directe voldoening via technologie kunt verwachten, brengt de rups ons een boodschap van stapje voor stapje je einddoel bereiken. In een paar weken tijd zal de rups de metamorfose ondergaan. 

De rups bereidt zich voor met een herbivoor dieet om zich klaar te maken voor de metamorfose. Zo mag ook jij je goed voorbereiden om datgene wat je wilt bereiken te behalen.

Scherp jouw vaardigheden aan en geef nooit op. Jij bent op weg naar het bereiken van jouw hoogste potentieel!

Gluiperige en hypocriete mensen willen je misbruiken

Zoals tekens vaak voor iedere persoon anders kunnen worden uitgelegd, zou het tegenkomen van rupsen ook erop kunnen wijzen dat je omringd wordt door mensen die het niet goed met je voor hebben.

Denk aan de glibberige manier van voortbewegen van de rups. Voel je instinctief dat dit op jou van toepassing is, neem dan afstand van deze mensen.

Als je echt iets wilt, ga er dan voor!

De rups heeft krachtige kaken die overal doorheen bijten. De periode van metamorfose is een overgang waarin uitgedrukt wordt dat er een grote verandering van binnen plaatsvindt. Blijf sterk in je geloof en geef niet op!

Gebruik je zintuigen

De rups staat ook voor intuïtie, zonder zijn zintuigen zou dit diertje niet kunnen overleven. De kleine antennes voelen alles feilloos aan.

Denk goed na voor je ergens aan begint

Wist je dat rupsen eerst met de voeten voelen of iets eetbaars is of niet? Het staat symbool voor het doen van grondig onderzoek voordat je aan een groot project begint.

Mocht je dus een vrolijke rups tegenkomen, voel dan vooral dat er een mooie verandering aan zit te komen. Zet je schouders onder het project waar je op dit moment mee bezig bent en vertrouw dat je op de goede weg bent!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

 *Bestsellers*

Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)
70% korting
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products