De ijverige maagd

Van 23 augustus tot 22 september is de tijd van de Maagd. Dit sterrenbeeld is een no nonsens persoon. Waar een ander het allang had opgegeven. zal zij  met beide benen op de grond blijven staan.

Perfectionistisch en dienstbaar, niet altijd een gemakkelijke combinatie, maar de Maagd klaart het klusje keer op keer. Met een duidelijk doel voor ogen zet zij haalbare stappen om het gewenste eindresultaat te bereiken. Door haar  ijverige aard, lijkt het alsof het haar heel gemakkelijk af gaat.

Omdat dit sterrenbeeld het conflict liever uit de weg gaat zal zij zich in allerlei bochten wringen om een win win situatie te creëren. De Maagd is onvoorspelbaar en lastig in te schatten. Ze kan een hoop onrecht dulden voordat de maat vol is. Is dat punt eenmaal bereikt, dan is er geen ruimte meer voor discussie. Gelukkig is de Maagd slim, praktisch en bescheiden. Ze zal altijd een oplossing weten te vinden.

Amazoniet, Apatiet en Jaspis zijn edelstenen die bij het sterrenbeeld horen. Zij kunnen de Maagd helpen zich beter te uiten. Ze leren dat door jouw waarheid in het spel te gooien er een andere uitkomst behaald kan worden.

De liefde en vriendschap die een Maagd je kunnen geven, zullen waardevolle geschenken blijken. Heb je een Maagd in je vriendenkring of als levenspartner, probeer dan eens te kijken of je haar soms uit haar schulp kunt laten kruipen. Hoewel ze altijd iedereen weet op te vrolijken, heeft ook zij een luisterend oor nodig!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

 

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)
70% korting
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products