Meteen naar de content

Volg ons!

20% KORTING van ons voor jou : LOVE20

info@jouw-juweeltjes.nl

De ijverige maagd

De ijverige maagd

Van 23 augustus tot 22 september is de tijd van de Maagd. Dit sterrenbeeld is een no nonsens persoon. Waar een ander het allang had opgegeven. zal zij  met beide benen op de grond blijven staan.

Perfectionistisch en dienstbaar, niet altijd een gemakkelijke combinatie, maar de Maagd klaart het klusje keer op keer. Met een duidelijk doel voor ogen zet zij haalbare stappen om het gewenste eindresultaat te bereiken. Door haar  ijverige aard, lijkt het alsof het haar heel gemakkelijk af gaat.

Omdat dit sterrenbeeld het conflict liever uit de weg gaat zal zij zich in allerlei bochten wringen om een win win situatie te creëren. De Maagd is onvoorspelbaar en lastig in te schatten. Ze kan een hoop onrecht dulden voordat de maat vol is. Is dat punt eenmaal bereikt, dan is er geen ruimte meer voor discussie. Gelukkig is de Maagd slim, praktisch en bescheiden. Ze zal altijd een oplossing weten te vinden.

Amazoniet, Apatiet en Jaspis zijn edelstenen die bij het sterrenbeeld horen. Zij kunnen de Maagd helpen zich beter te uiten. Ze leren dat door jouw waarheid in het spel te gooien er een andere uitkomst behaald kan worden.

De liefde en vriendschap die een Maagd je kunnen geven, zullen waardevolle geschenken blijken. Heb je een Maagd in je vriendenkring of als levenspartner, probeer dan eens te kijken of je haar soms uit haar schulp kunt laten kruipen. Hoewel ze altijd iedereen weet op te vrolijken, heeft ook zij een luisterend oor nodig!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

 

Laat een reactie achter

50.000+ tevreden klanten

Klantenservice reageert binnen 24 uur

SSL-beveiligde betalingen