De Levensbloem - Een prachtig symbool van heilige geometrie

De Flower of Life of de Levensbloem is een eeuwenoud symbool dat begint met de Seed of Life: 7 overlappende cirkels die naar buiten toe uitgroeien tot een bloemvormig patroon. 

Het Zaad des Levens is een symbool voor de zeven dagen van de schepping. Een symbool van zegeningen en bescherming dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. 

De levensbloem is een van de bekendste symbolen in de oude en moderne wereld. Het staat symbool voor de schepping, het heilig mannelijke, het goddelijk vrouwelijke en voor de cycli van leven, dood en wedergeboorte.

Het wordt ook gezien als een lichtportaal, een opening naar verborgen kennis over tijd en ruimte verwerkt in haar bloembladachtige structuren. Een representatie van de eenheid en de verbondenheid van alle levende wezens en het universum als geheel.

Dit symbool wordt tijdens meditatie vaak gebruikt als focuspunt. Het wordt ook ingezet voor het helen van het lichaam. Hierbij wordt met behulp van de Flower of Life balans gebracht in de chakra's en de aura.

De zeven chakra's zijn zichtbaar in het midden van de Levensbloem. Ze worden vaak weergegeven in de vorm van een lotusbloem met steeds een ander aantal bloemblaadjes omdat ieder chakra draait op een andere snelheid. Elke chakra beheert een specifieke frequentie van energie, gemeten door kleur of geluid.

Deze heilige patronen werken om onze energetische gezondheid te stimuleren. . Omdat de levensbloem de visuele verbinding is tussen alle levende dingen, kun je op de afbeelding mediteren of het symbool als sieraad dragen om je vibratie te verhogen of zelfs als een vorm van bescherming.

Het is een veelgebruikt sieraad om vrouwen tijdens de zwangerschap of bij pogingen zwanger te worden te ondersteunen. De Levensbloem helpt je balans te vinden in je dagelijkse leven en om zo de juiste beslissingen te nemen.

Ga eens rustig zitten en kijk naar dit heilig geometrisch symbool. De perfectie en elegantie geven je een gevoel van geborgenheid. Dat ook jij een perfect stukje van het grotere geheel bent.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products