De Lente Equinox - Een nieuw begin voor de mensheid

Op 20 maart zal de dag even lang zijn als de nacht. Dit wordt de Lente- of Voorjaarsequinox genoemd. Een heilig evenwicht tussen het licht en donker. Het is ook de dag waarop de lente begint. Wat een heerlijke positieve tijd!

Het sterrenbeeld Vissen, het laatste teken van de dierenriem, zal op deze dag eindigen. En het astrologische nieuwe jaar zal in het teken van de Ram starten. Tel hierbij op dat we binnen een paar uur na de equinox een nieuwe maan hebben en je kunt het verwachtingsvolle gevoel met me delen dat we op het punt staan een nieuw tijdperk voor de mensheid in te slaan.

Bereid jezelf voor op deze nieuwe tijd door oude emoties en wonden te helen en los te laten. Probeer je zoveel mogelijk vrij te maken van vriendschappen die jou niet langer ten goede komen. Hoe schoner jouw energie en omgeving is, hoe beter je een grote sprong in je evolutie zal kunnen maken.

We zullen in deze nieuwe tijd meer verbinding vinden. "Grassroots up" hoor ik vaak, vanaf de graswortels omhoog ipv "top down". We zullen het met elkaar moeten doen en niet van bovenaf ons laten vertellen wat het beste is voor ons.

Er is een gemak in het opvolgen van orders, maar vaak weten we zelf heel diep van binnen wat het beste is voor ons. Mijn hoop en verwachting is dat we dit meer en meer leren cultiveren en dat het ook meer en meer gewaardeerd gaat worden. Er zijn zoveel wijze en liefdevolle mensen die zich de laatste jaren zijn gaan verbinden. 

De liefde voor de natuur wordt weer hervonden. We kunnen zoveel zelf verbouwen. Het eten met de seizoenen is voor ons lichaam het beste. Koop lokaal datgene wat er in jouw directe omgeving kan groeien. We leren weer op ons lichaam te vertrouwen en vinden ook in de natuur medicijnen en zalfjes die geen ellenlange lijsten met bijwerkingen meebrengen.

Sta vandaag stil bij de Lente Equinox. Probeer in jouw omgeving een meditatie of bijeenkomst bij te wonen, om met gelijkgestemden de nieuwe aarde te verwelkomen. Hoewel het een proces van vernieuwing is en niet alles van het ene op het andere moment zal omslaan, mogen we ons gezegend voelen deze tijd mee te maken!

Je kunt ook zelf een meditatie doen, kies voor de buitenlucht. Met je blote voeten op de aarde of op het strand. Verwelkom de liefde, de hoop, de creativiteit en al het nieuwe dat de toekomst ons wil schenken!

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier

 

Michelle van Jouw Juweeltjes 

 

Heerlijk met zulke positieve dingen de dag beginnen. T gevoel van het komt allemaal goed. Dank je wel :) groetjes Liesbeth

Liesbeth

Merci🥰🥰🥰

Ben Addi

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products