De Ho'oponopono mantra voor Vergeving en Heling

We gaan door heftige tijden, we houden ons rug recht en blijven liefde uitstralen. Als de mogelijkheid zich voordoet, delen we wat we kunnen missen. In onze meditatie sturen we liefde de wereld in, zodat iedereen zich verbonden blijft voelen met de ander...

De sleutel tot het blijven geven van liefde is door zelf goed in je vel te zitten. Een krachtige techniek die hier enorm aan bij kan dragen is de Hawaiiaanse mantra Ho'oponopono. Het bestaat uit vier zinnen:

  1. I am sorry (Het spijt me)
  2. Please forgive me (Vergeef me alsjeblieft)
  3. I love you (Ik hou van jou)
  4. Thank you (dank je)

Deze vier regels kun je onderling van volgorde veranderen. Als je het gevoel hebt dat je met "I love you" wilt beginnen, kun je dat altijd doen. De kracht zit 'm in de woorden. Door deze mantra vaak te herhalen kun je je los maken van oude patronen. Maar ook van remmingen en blokkades waarvan je misschien niet wist dat ze bestonden.

Je zal steeds meer open gaan staan voor nieuwe ideeën. Ook geeft het je focus om op het juiste moment actie te ondernemen. De energieën die momenteel naar de aarde komen, zijn er volgens de astrologen om ons te helpen hoger te vibreren. Door ons los te maken van oude bagage, zullen we deze tijd gemakkelijker door komen.

Gebruik het ook als je in een conflict situatie verkeerd. Je hoeft het misschien niet tegen de persoon in kwestie te uiten, maar herhaal de mantra voor jezelf. Na enkele ogenblikken zal je merken dat je minder geïrriteerd bent en dat je zachter naar de ander kijkt. 

I love you, I am sorry, please forgive me, thank you. Herhaal het een paar keer en voel een energetische heling in jezelf. We kunnen de wereld helen door eerst helemaal ons prachtige zelf te durven zijn. 

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

Hoi Michelle,

Bijzonder goed om te lezen dat je Ho’oponopono kent. Ik ken het al best een poos en werk er graag mee.
Gr Alinda

Alinda

Beste is deze te koop? Mvg

Fun Baert

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products