De Charismatische Leeuw

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw, geboren tussen 23 juli en 22 augustus, zijn van nature geboren leiders. De "koning of koningin van de jungle". Ze zijn dramatisch, creatief, zelfverzekerd, dominant en heel moeilijk te weerstaan. Op ieder gebied van het leven zijn ze in staat alles wat ze willen te bereiken. 


De Leeuw heeft vaak veel vrienden en is vrijgevig en loyaal. Dit stralende zonneteken is aantrekkelijk en kan eenvoudig een verscheidenheid aan mensen verenigen en samen laten werken naar een gemeenschappelijk doel. Hun gezonde gevoel voor humor maakt de samenwerking nog gemakkelijker.


Net als de Ram en Boogschutter behoort de Leeuw tot het element Vuur. Dit maakt dat ze hartelijk, vrolijk en verliefd op het leven zijn.  Ze zijn in staat om hun geest te gebruiken om zelfs de moeilijkste problemen op te lossen. Ook zullen ze gemakkelijk initiatief nemen in het oplossen van verschillende gecompliceerde situaties. 


Dit sterrenbeeld aanbidt de Zon, de vurige entiteit aan de hemel, zowel letterlijk als figuurlijk. Ze zijn op zoek naar zelfbewustzijn en naar een constante groei van het ego. Bewust van hun verlangens en persoonlijkheid kunnen ze gemakkelijk alles vragen wat ze nodig hebben. Maar ze kunnen net zo goed onbewust de behoeften van andere mensen in hun jacht voor persoonlijk gewin of status verwaarlozen. Wanneer de Leeuw te vol is van  hun prestaties en de manier waarop ze door andere mensen worden gezien, worden ze een gemakkelijk doelwit, klaar om neergehaald te worden.


Het verhaal van de Leeuw spreekt altijd van dapperheid. Dit is een onbevreesd en onmogelijk dier om uit te dagen, te kwetsen of te vernietigen. De enige zwakheden zijn angst en agressie ten opzichte van de mensen waarmee ze geconfronteerd worden. 

Onyx, Tijgeroog en Turquoise, zijn de geboortestenen van dit machtige teken. Draag deze edelstenen om deze vurige kracht in je op te roepen of juist om de leeuw in jou te temmen. Net wat je op dat moment in je leven nodig hebt.

Heb je een Leeuw in je familie of vriendenkring, voel je dan gezegend. Het is een hele trouwe bondgenoot, die altijd voor je op zal komen en klaar zal staan.


Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,Michelle van Jouw-Juweeltjes

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products