De goudeerlijke Boogschutter

Van 22 november tot en met 21 december staan de sterren in het teken van de Boogschutter. Het allerbelangrijkste voor dit teken is het vergaren van kennis. De boogschutter is altijd op zoek naar de waarheid en naar de zin van het leven. Deze reislustige avonturier gaat het liefst op pad om door ervaring antwoorden krijgen. 

Het element dat bij de boogschutter hoort is vuur. Het lichtste, helderste element, waarvan de oude astrologen dachten dat het verwant was aan het goddelijke licht, de sterren en de stralen van de zon. Je ziet dit terug in de enthousiasme, authenticiteit, en de soms brutale eerlijkheid van dit teken.

Jupiter is de planeet die bij dit sterrenbeeld hoort. De grootste planeet in ons zonnestelsel, die de meeste zon weerkaatst. Hierdoor wordt Jupiter gezien als de grootste weldoener, die geluk en voorspoed schenkt. De boogschutter is expansief, ondersteunend en vreugdevol.

Dit inspirerende teken zal vaak door haar vriendinnen gebeld worden voor haar mening en positiviteit. Ze is sociaal, kan goed luisteren en probeert de ander te begrijpen. Ze heeft een geweldig gevoel voor humor en kan de interessantste verhalen vertellen.

De Boogschutter houdt niet van negatieve mensen en gaat negativiteit in zichzelf ook het liefst uit de weg.  Ze praat niet over haar gevoelens, maar verwerkt deze in stilte. Dit sterrenbeeld leeft niet in het verleden, maar kijkt altijd uit naar de toekomst. Turquoise, Labradoriet, Lapis Lazuli en Onyx zijn de perfecte stenen, om dit sterrenbeeld te helpen, meer van haar innerlijke gevoelens te delen.

Heb jij een Boogschutter in jouw vriendenkring of familie, prijs jezelf dan gelukkig. Zij hebben een kracht in het hart om jou in positieve zin te veranderen en zullen door hun enthousiasme altijd een stukje vrolijkheid bij je achterlaten.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products