Meteen naar de content

Volg ons!

20% KORTING van ons voor jou : LOVE20

info@jouw-juweeltjes.nl

De aantrekkelijke Steenbok

De aantrekkelijke Steenbok

Als je tussen 22 december en 19 januari geboren bent, is jouw sterrenbeeld de Steenbok. Dit betrouwbare en intelligente teken is ambitieus en heeft altijd een doel nodig om na te streven.

Ze zijn erg streng voor zichzelf en houden er daarom een hoge standaard op na. Deze carrière-tijgers hebben een actieve geest, grote zelfdiscipline en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Probeer ruzie met een Steenbok uit de weg te gaan, zij is erg koppig, eigenwijs en geeft niet gemakkelijk toe. Dit teken doet het liefste alles zelf, zodat zij zeker weet dat het goed gebeurd.

Waar dit sterrenbeeld veel waarde aanhecht is het uiterlijk. Zij gaat graag perfect gekleed en heeft een goed gevoel voor stijl. Ze luistert goed en is geïnteresseerd in je gevoelens en gedachtes. Haar eigen emoties met je delen, vind een Steenbok lastig.

Omdat het een aardeteken is, komt zij kalm en gezaghebbend over. Dit kan soms als stijf en ontoegankelijk worden ervaren. Zodra de Steenbok de balans kan vinden tussen het streven naar meer en het waarderen van reeds behaalde goals zal dit teken meer van het leven kunnen genieten.

De ideale edelstenen voor de Steenbok zijn:

  • Onyx, deze helpt de balans tussen hard werken en voluit genieten vinden.
  • Rozenkwarts helpt de Steenbok zachter en speelser te zijn. 
  • Jaspis brengt alle aspecten van je leven in balans.

Dit sterrenbeeld kan niet alleen goed bergen beklimmen, zij kan ook goed bergen verzetten. Heb je een Steenbok in je familie of vriendenkring dan kun je altijd op haar vertrouwen. Ze zal je nooit in de steek laten.

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

comment 2 reacties

H
Hennie calendar_today

Bedankt voor de info… Klopt aardig…

M
M calendar_today

Beschrijving klopt helemaal👍😀

Laat een reactie achter

50.000+ tevreden klanten

Klantenservice reageert binnen 24 uur

SSL-beveiligde betalingen